Как да поправите грешка CA-0001 във Fortnite?

CA-0001 е грешка при упълномощаване при влизане в акаунт в Epic Games, която се появява най-често при стартиране на игра Fortnite. Тази грешка стана изключително често срещана наскоро сред играчите, пребиваващи на територията на Руската федерация. И всичко това, защото Roskomnadzor държеше огромен брой брави на изключително важните IP адреси на Amazon и Google.

Според Epic Games те се опитват да разрешат проблема по различни начини. За съжаление, единственото решение за сигурно разрешаване на грешката CA-0001 във Fortnite по време на оторизацията е само VPN услуга на трета страна. Всъщност ще трябва да прибягвате до VPN услуга, за да заобиколите блокирането на ILV.

Разбира се, в мрежата можете да намерите друг начин, за който уж се решава грешката CA-0001 във Fortnite, но процентът на нейния успех сред потребителите е изключително малък. Все пак, нека да го разгледаме набързо. И така, всичко, което трябва да направите:

  • Въведете свойствата на прекия път за стартиране на Epic Games (ако не, създайте такъв);
  • въведете стойност „-http = wininet“ (без кавички), разделена с интервал в края на полето на обекта.

Някои потребители твърдят, че по толкова прост начин са успели да заобиколят грешката в разрешението на CA-0001 на Fortnite, докато други нямат толкова късмет. По един или друг начин, най-ефективният начин за решаване на този проблем е VPN услугата, независимо дали искате или не.

Интересни Статии