Как да поправите грешка 96064c5a, сривове и грешки в NBA 2K17?

Вече легендарен в някои кръгове от хора, серията баскетболни игри на NBA 2K от Visual Concepts получи следващата, вече 18-та игра, NBA 2K17 . Историята на този франчайз започва през вече доста далечната 1999 година. Въпреки че е минало толкова време, този продукт все още доставя стотици часове забавление на феновете на този симулатор по целия свят.

Всичко би било наред, но в съвременните реалности издаването на игра задължително се придружава от различни проблеми: бъгове, сривове и грешки. За съжаление тази съдба беше споделена от NBA 2K17 . В тази статия ще съберем различни проблеми с играта, с които играчите са се сблъскали и ще се опитаме да ги разрешим.

Коригира грешки, сривове и грешки в NBA 2K17

Грешка 96064c5a в NBA 2K17

Грешка 96064c5a не ви позволява да сканирате лицето си, да преминете в режим на мултиплейър, да отидете в MyPark или дори в магазин. Много малък брой потребители на тази игра срещнаха грешка. Следователно все още няма доказани и наистина работещи методи за решаване на този проблем.

Въпреки това един потребител от игровите форуми сподели няколко възможни решения:

  • Трябва да освободите повече място на вашия твърд диск. Не се знае как е свързано всичко това, но помогна на някои хора.
  • Прегледайте напълно логото на разработчиците. Всеки път. Доста трудна задача, тъй като те отиват за дълго време.

Както и да е, всички тези методи са само временно решение. Остава да изчакаме официалната лепенка с лепенка за играта.

Съобщението „Възникна проблем ...“ в NBA 2K17

Съобщението „Възникна проблем, който не позволява играта да продължи. Тази игра няма да се брои “ може да се появи на екрана ви, докато играете онлайн. Както винаги, на помощ идват потребители от форума. Един играч в NBA 2K17 се свърза с техническа поддръжка и те го подтикнаха към решение на проблема.

Този проблем се решава чрез промяна на някои настройки на вашия WiFi рутер. Така че този метод е подходящ само за собственици на тези устройства. Следвайте тези стъпки:

  • Отидете в настройките на вашия WiFi рутер (например за модела на рутер D-link dir-620, трябва да въведете //192.168.0.1/ в адресната лента).
  • След това отидете на разширените настройки и потърсете параметъра UPnP.
  • Деактивирайте опцията UPnP.

След тези стъпки трябва да можете да играете нормално в онлайн режимите.

Грешка с съобщение на мобилен телефон в NBA 2K17

В играта можете да получавате различни съобщения на мобилния си телефон. Поради някакъв проблем в играта, няма да можете да ги превъртате по-долу. Някои потребители са намерили решение на този проблем. Трябва да направите следното:

  • Първото нещо, което трябва да направите, е да зададете честотата на кадрите на 60 fps в играта.
  • След това изключете вертикалната синхронизация.

Отпътуване по време на разсеяно време към MyCareer в NBA 2K17

В момента този проблем се решава от техническа поддръжка. Някои потребители споделиха възможно временно решение.

  • Ако сте собственик на графична карта от серия Nvidia GTX, опитайте да намалите качеството на изглаждането в играта до 1 или да го изключите напълно. Това трябва поне да намали честотата на отпътуванията.

Невидими модели на MyPark символи в NBA 2K17

Решението е доста странно, но по някакъв начин работещо. Трябва да деактивирате вашата антивирусна програма и защитната стена на Windows. Не е ясно как става това, но казват, че работи.

Интересни Статии