Как да поправите грешка 927 при инсталиране на игри и приложения от магазина на Google Play?

След продължителна употреба на смартфон или таблет с Android, потребителите могат да срещнат грешка 927 при инсталиране на друга игра или приложение от магазина на Google Play. Простата рестартиране на устройството и повторното отваряне на магазина най-често не дават желания резултат. За да коригирате грешката Google Play 927, използвайте инструкциите по-долу.

Причини за грешката

Когато се отвори приложението Google Play, смартфонът почти постоянно зарежда много информация от мрежата - скрийншоти на игри и приложения, икони, текст и т.н. Цялата тази информация се съхранява в паметта на устройството като кеш и постепенно се натрупва, заемайки все повече и повече място. В момент, когато размерът на кеша става доста голям и пречи на стабилната работа на устройството, в магазина на Google Play може да възникне грешка 927, тъй като приложението не може да зареди нова информация от мрежата.

За да премахнете тази грешка, трябва да направите само няколко прости стъпки в настройките на телефона.

Как да поправите грешка 927 в Google Play Store

Метод №1

Най-ефективният начин да се отървете от грешка 927 в Google Play е да изчистите системния кеш и други данни на самия магазин и няколко приложения, свързани с него.

За да изчистите кеша, трябва да отидете в настройките на вашия смартфон или таблет, да намерите категорията Приложения и в него да намерите Google Play Market, Google Play Services и Download Manager.

Отидете в настройките на всяко от тези приложения едно по едно и извършете операциите по изчистване на кеша и изтриване на данни чрез натискане на съответните бутони. След тази процедура всички временни данни, натрупани в хранилището на вашето устройство, ще бъдат изтрити.

Моля, обърнете внимание, че в някои версии на Android приложението Google Play Services може да бъде подписано като Google Play Services.

Метод №2

Ако първият метод не помогна, опитайте да изтриете акаунта в Google, който се използва като основен, и го въведете отново в настройките на устройството.

Ако не сте изчистили кеша, както е описано в първия метод, не забравяйте да направите това, преди да разрешите отново своя акаунт в Google.

Можете да излезете и да въведете отново в Настройки, в категорията Акаунти.

Интересни Статии