Как да поправите грешка 923 в Google Play Store?

Грешка 923 за Google Play Store е доста често срещана информация. В повечето случаи този проблем се проявява по време на опит за изтегляне или актуализиране на приложение от Google Play . Въпреки това не се появява лента за зареждане и след кратък период от време получавате тази грешка на вашия дисплей.

Разрешаване на грешка 923 в Google Play Store

Метод №1 Изчистване на кеша и изтриване на данни

Една от възможните причини за тази грешка на вашето устройство е кешът на приложението Google Play . Така че първото нещо, което трябва да направите, е да се отървете от този кеш и в същото време да изтриете данните на тази помощна програма. За целта направете следното:

  • Отидете в настройките "Настройки".
  • По-нататък в "Мениджър на приложения".
  • След това изберете приложението Google Play Store.
  • Изтрийте данните и изчистете кеша на това приложение.

Препоръчително е да направите същото с други услуги на Google на вашето устройство.

След всичко изброено по-горе, рестартирайте устройството си и опитайте да изтеглите или актуализирате приложението, което доведе до грешка 923.

Метод №2 Преинсталирайте приложението Google Play Store

Друг начин за отстраняване на този проблем е напълно да инсталирате отново приложението Google Play Store.

Трябва да премахнете това приложение, подобно на всички други помощни програми (ако вашето устройство има достъп до ROOT, това е още по-добре).

След като премахването приключи, просто изтеглете apk файла на Google Play Store . Можете да направите това от някой надежден сайт. Например този сайт ще бъде AppMirror.net.

След като изтеглите този файл, инсталирайте го и опитайте отново да актуализирате или изтеглите приложението, което причинява грешка 923.

Интересни Статии