Как да поправите грешка 920 в Google Play?

Грешка 920 възниква в Google Play, докато изтегляте приложения на смартфони и таблети с операционна система Android. Тази грешка може да възникне поради следните причини:

 • грешка в работата на вашия акаунт в Google;
 • повреден кеш на Google Play;
 • Безжичната Wi-Fi връзка не работи правилно
 • проблеми със сървърната страна на Google Play.

По-долу можете да намерите някои доказани методи за разрешаване на грешка 920 в Google Play. Горещо препоръчваме да следвате реда, в който са разположени самите методи.

Методи за разрешаване на грешка 920 в Google Play

Метод №1 Рестартиране на устройството

Най-лесният метод за решаване на повечето проблеми с Google Play е да рестартирате смартфона / таблета, което ще ви помогне да „разтоварите“ оперативната памет и да разрешите проблемите. Просто задръжте бутона за захранване и потвърдете рестартирането или изключването на устройството. След като устройството ви е напълно заредено, отидете на Google Play и опитайте да изтеглите необходимото приложение.

Метод №2 Изчакване за решение на проблем

Може би грешка 920 не е възникнала поради проблем от ваша страна, а поради някои проблеми на сървърите на Google Play. Опитайте да изчакате няколко часа и след това проверете дали грешката е изчезнала. Ако този код изчезне, тогава можем да предположим, че той е бил само един вид известие за проблем в Google Play. Ако не изчезне, прочетете статията допълнително.

Метод №3 Рестартирайте Wi-Fi

В някои случаи може да възникне грешка 920 поради неизправност в Wi-Fi модула в устройството с Android. Това не е сериозен проблем, който, когато се появи, се решава чрез просто рестартиране на включения Wi-Fi. Използвайте панела за известия, за да рестартирате Wi-Fi и да видите дали това помага да разрешите проблема си в Google Play. Това може да стане и чрез настройките на устройството.

Метод №4 Изтриване на кеша на Google Play

Възможно е грешката 920 да се появи поради повредения кеш на приложението Google Play. Достатъчно е да го премахнете от устройството си, за да проверите тази вероятност. За да премахнете кеша на Google Play, трябва да направите следното:

 1. отидете на „Настройки“ на вашето устройство с Android;
 2. преминете през „Приложения и известия → Покажи всички приложения“;
 3. търсене в списъка на Google Play и изберете приложението;
 4. изберете "Съхранение" и "Изчистване на кеша";
 5. рестартирайте устройството.

Имайте предвид, че местоположенията и имената на всички видове настройки на вашето устройство могат да се различават леко от посочените по-горе. Всичко зависи от версията на системата Android. Опитайте да използвате Google Play - грешка 920 вече не трябва да ви пречи да изтеглите правилните приложения.

Метод №5: Деинсталирайте актуализациите на Google Play

Това е абсолютно същата логика, както в случая с кеша. Някои актуализации за приложението Google Play може да не са инсталирани правилно, което доведе до появата на този проблем. Нека се опитаме да се отървем от актуализации за Google Play:

 1. отворете „Настройки“;
 2. отидете на „Приложения и известия → Покажи всички приложения“;
 3. изберете Google Play и кликнете върху бутона под формата на три точки;
 4. щракнете върху опцията „Изтриване на актуализациите“ и бутона „ОК“.

Рестартирайте устройството си и проверете дали грешката 920 е отстранена в Google Play.

Интересни Статии