Как да поправите грешка 80072EF3 на Xbox One?

Не толкова отдавна потребителите на Xbox откриха, че получават грешка 80072EF3, когато се опитват да влязат в Xbox Live . Грешка при опит за свързване показва проблем с мрежовата връзка, но има и други причини за грешката.

Не само потребителите на Xbox могат да получат подобна грешка. Възможно е да имате подобни проблеми на вашия компютър, когато актуализирате. Когато влизат в Xbox Live, потребителите се помолят да въведат своя имейл и парола, но след проверка виждат само грешка 80072ef3.

Решения за грешка 80072EF3 на Xbox One

Метод №1 Рестартиране на мрежова връзка

Първото нещо, което трябва да направите, е да рестартирате мрежовата си връзка. След това опитайте да влезете отново в Xbox Live и да видите дали проблемът отшумява.

Метод №2 Рестартиране на конзолата

Ако предишният метод не ви е помогнал, опитайте да рестартирате самата конзола. Това обикновено решава проблема веднага.

За да рестартирате конзолата, просто задръжте централния бутон Hyde . След това изберете изключете конзолата и натиснете "A" .

Сега отново включете конзолата, като просто задръжте бутоните Hyde.

Метод №3 Изчистване на системния кеш

Обикновено този метод не се използва, тъй като предишните решават проблема. Ако все пак не можете да се отървете от грешка 80072EF3, опитайте се да изчистите системния кеш. За целта направете следното:

  • Натиснете бутона Hyde и отидете на "Настройки" -> "Настройки на системата" -> "Сейфове" -> "Показване на трезора" -> натиснете "Y" -> "Изчисти системния кеш" -> изберете "Да".

След това ще изчистите системния кеш и най-вероятно ще се отървете от грешка 80072EF3 .

Интересни Статии