Как да поправите грешка 68 в Ракетната лига?

Както всички знаем, играчка, наречена Rocket League, излезе много отдавна, но огромен брой играчи все още няма да се уморят от такава необичайна идея от студиото за разработка Psyonix. Въпреки тяхната възраст, играчите все още са изправени пред множество предизвикателства, докато играят в Rocket League.

Нито една от игрите не може да се нарече идеална, но този „симулатор“ дори в ранен етап от живота си имаше куп проблеми, свързани със сървърите. Един от тези проблеми е грешка 68, която ние всъщност ще разгледаме с вас в този материал. Разработчиците успяха да се отърват от доста голям брой грешки в играта, но грешка 68 все още се появява тук и там.

След задълбочено проучване на ресурси като Reddit, GameFAQ и официалните форуми на Ракетната лига, стана ясно какъв е този проблем - това е наказание. С гняв напусна Рокетната лига заради не най-успешния отбор? Е, в този случай имате всички шансове да се натъкнете на грешка 68 в Rocket League, когато се опитате да влезете в игра. Тази грешка обаче може да възникне и по вина на сървърите за игри.

Имаме специално временно наказание за онези играчи, които предпочитат постоянно да оставят мачове, които не удовлетворяват техните желания. Забелязвайки, че преди грешка 68 в Ракетната лига често напускате играта по доста суров начин, трябва да имате късмет да се натъкнете на временно наказание. В този случай просто трябва да изчакате малко, преди да изтече времето му.

Въпреки това, заслужава да се отбележи, че някои играчи могат да срещнат грешка 68 в Rocket League поради проблеми със сървърите за игри, а не защото насилствено затварят играта. Да, и вие можехте да се сблъскате с такъв проблем - и това наистина разочарова, тъй като така или иначе не можете да направите нищо. Единственото, което ще ви спести от тази грешка, е времето. Просто трябва да изчакате.

Грешка 68 в Rocket League е предназначена да накаже играчите за резки изходи от мачове, но въпреки това играчите, които просто са били изхвърлени от мача поради проблем със свързването към сървърите, често попадат под неговия огън. Въпреки това, че първото, че второто - ще трябва да изчака края на наказанието, независимо дали е заслужено или не.

Интересни Статии