Как да поправите грешка 651 в Windows XP / 7/8/10?

Грешка 651 „Сбой на връзката с грешка 651. Модем или друго комуникационно устройство съобщи за грешка. »Възниква, ако се опитате да стартирате високоскоростна връзка на Windows 7 или 8, използвайки PPPoE протокол. Това също означава, че вашето оборудване за достъп до мрежата не работи правилно. Тези проблеми могат да се крият в доставчика, в работата на рутера или модема. Като цяло може да има много причини. Нека ги разгледаме.

Грешка в RASPPPOE

Първо трябва да направите премахване на високоскоростна връзка и да я пресъздадете. Отиваме в „ Център за мрежа и споделяне“ . Там откриваме много проблемната връзка в списъка и я изтриваме.

Следващата стъпка е да създадете нова връзка. Връщаме се в „ Центъра за контрол на мрежата “ и кликваме върху „ Конфигуриране на нова връзка или мрежа “. Взимаме елемента „ Интернет връзка чрез PPPoE “ и попълваме празните редове с нашите данни. Ако връзката не се осъществи, тогава преминаваме към друг метод.

Компютърът има мрежова връзка на трети страни чрез втора мрежова карта.

Има случаи, когато човек може да има LAN или друг доставчик, свързан към втората мрежова карта. Това може да доведе до проблеми. Ако обаче нямате такъв, преминете към следващата стъпка.

Сега трябва да изключим втората мрежова карта. За целта отидете в „ Център за мрежа и споделяне “. След това отидете на „ Промяна на настройките на адаптера “ и изключете картата.

Блокиране на антивирус или защитна стена

По някаква причина понякога защитната стена или антивирусът ви могат да блокират връзката. Защо това се случва - много дълго време да се разбере. Трябва просто да проверите такава възможност. Деактивирайте вашата система за сигурност. Ако всичко друго се провали, преминете към следващата стъпка.

Нулиране на настройките на рутера или повреждане на окабеляването на стаята

Първо трябва да проверите настройките на модема, рутера или оптичния терминал ONT. Отидете в настройките на рутера и отидете в раздела Интернет или WAN .

За собствениците на ADSL модем е необходимо да проверят светлинните индикатори LINK или DSL и да горят постоянно. Освен това изключете мрежовия кабел от мрежовата карта и го изскочете отново. Може би просто лош контакт.

Проблем доставчик

Ако не можете да намерите проблеми от ваша страна, тогава те са възможни от страна на вашия доставчик. Свържете се с него с вашия проблем. Със сигурност ще ви помогнат. Е, ако все още не можете да разрешите грешката 651, тогава трябва да преинсталирате вашата ОС.

Интересни Статии