Как да поправите грешка 619 в Windows?

Грешка 619 показва, че не е възможно да се установи връзка с отдалечения компютър, поради което портът за връзка е затворен. Проблемът възниква при всички видове връзки. Нека сега разгледаме решенията на тази грешка.

За мобилни връзки

Ако използвате този тип връзка, първо проверете дали имате някакви пари в акаунта си, за да го използвате. Тази грешка може да се дължи на липса на пари в сметката.

Грешка 619 може да се прояви, когато използвате мобилен телефон като модем, но без да пишете ред за инициализация в него. За да завършите инициализацията на модема, направете следното:

  • Трябва да намерите модема си в списъка с „ Диспечер на устройства“ и да отидете на неговите „ Свойства“ .
  • В тях трябва да отидете в раздела " Разширени параметри на комуникацията" и да въведете нужния оператор в инициализационния ред.

Ето някои от командите за инициализация:

  • MTC - AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet.mts.ru"
  • Beeline - AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet.beeline.ru"
  • Tele2 - AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet.tele2.ru"
  • MegaFon - AT + CGDCONT = 1, "IP", "интернет"

За PPP и VPN

Най-честата причина за грешка 619 е неправилно потребителско име и парола. Понякога такива данни, които трябва да бъдат посочени в договора, се отпечатват слабо с мастила или на лоша хартия. Следователно понякога е трудно да разберем какво е отпечатано там. Разгледайте добре потребителското име и паролата. Може би ги въвеждате неправилно.

Интересни Статии