Как да поправите грешка 30005 в Wild Ghost Recon Wildlands на Tom Clancy?

В тази статия ще обсъдим с вас един доста често срещан проблем сред всички мултиплейър игри. Грешка 30005 в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси означава, че когато играта стартира, програма като EasyAntiCheat се срива.

Тази програма, както вероятно се досещате, е създадена с цел да се справи с измамниците в мрежовото пространство на видеоигрите. Въпреки това, понякога тази полезна програма може да се провали, което се случи в нашия случай. В тази ситуация ще бъде логично да инсталирате отново програмата или да я поправите. В папката с играта ще трябва да намерите инсталатора на този софтуер. Когато стартира, ще имате възможност да инсталирате или поправите EasyAntiCheat.

Като алтернатива можете да проверите състоянието на локалните файлове на Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, за да се уверите в тяхната цялост. Защо и как файловете EasyAntiCheat бяха повредени е доста труден въпрос. Възможно е първоначалната им инсталация да не е извършена правилно.

Друг метод е да настроите услугата EasyAntiCheat да се стартира автоматично на вашия компютър. За целта направете следното:

  • Натиснете Win + R и напишете Services.msc.
  • Намерете услугите EasyAntiCheat в списъка.
  • Щракнете с десния бутон върху него и изберете „Свойства“.
  • Задайте "Тип на стартиране - Автоматично".
  • След това рестартирайте компютъра си.

След това проверете дали грешка 30005 остава в сила в Ghost Recon Wildlands на Том Кланси.

Можете също да опитате да напишете стойността -eac_launcher в опциите за стартиране на Ghost Recon Wildlands на Tom Clancy, така че да започне без EasyAntiCheat, но в този случай пътят към мултиплейъра ще бъде затворен за вас.

Интересни Статии