Как да поправите грешка 24 при инсталирането на Sberbank Online?

Когато инсталирате приложението Sberbank Online от Google Play, някои потребители срещат грешка 24. Пълният текст на грешката съдържа следната информация:

Неизвестна грешка при инсталиране

(код: "-24")

Също така си струва да се отбележи, че тази грешка може да възникне по време на инсталирането на други приложения от Google Play. Както можете да разберете, ситуацията е доста неразбираема, въпреки това, в момента вече е известно защо възниква - поне на теория - и как да се отървете от нея. Нека да видим как да коригираме грешка 24 при инсталирането на Sberbank Online.

Методи за решаване на грешка 24 при инсталиране на Sberbank Online

Метод №1 Изчистете кеша и инсталирайте отново актуализациите на Google Play

Понякога някои потребители могат да се отърват от грешка 24, като изчистят кеша на приложението Google Play. Освен всичко друго, също се препоръчва да опитате да премахнете всички актуализации за фирмения магазин и след това да ги инсталирате отново. След като направите горното, опитайте отново да инсталирате Sberbank Online.

Метод №2 Премахване на останалите файлове

Следният метод работи в повечето случаи. Грешка 24 по време на инсталирането на Sberbank Online може да възникне, защото инсталационните файлове от последната неуспешна инсталация на Sberbank Online останаха на вашето устройство, в резултат на което текущата инсталация не може да бъде успешна.

Трябва да намерите тези файлове, да се отървете от тях и да повторите инсталацията. За да изпълните тази задача, ще трябва да получите ROOT достъп на устройството си. След като получите този достъп, отидете в директорията / data / data / и изтрийте папката, наречена „ru.sberbankmobile“. В някои случаи обаче тази папка не може да бъде изтрита - преименувайте я.

Метод № 3 Пълно нулиране (твърд нулиране)

Е, ако нищо от горното не допринесе за решаването на проблема, опитайте се да нулирате устройството до фабричните настройки с пълно форматиране на инсталираното SD място. Да, ще трябва да създадете резервно копие на важни файлове и данни за вас. Въпреки това, грешка 24 по време на инсталирането на Sberbank Online трябва да го поправи.

Интересни Статии