Как да поправите грешка 216 в Windows?

Ако използвате операционната система Windows, тогава имате добър шанс да се сблъскате с грешка 216. Тази грешка е доста често срещана в Windows . Най-лошото при тази грешка е, че не можете да идентифицирате източника, който я е причинил.

Грешка възниква при опит да изтеглите приложение в системата си. Основната причина, която причинява проблема е Backdoor.SubSeven, който винаги е отговорен за грешката.

Този файл, троянски вируси, може да бъде пренесен на вашия компютър чрез неочакван имейл. Обикновено файлът е под формата на Setup.exe . Когато потребител стартира този файл, на екрана първо се появява грешка, а след това файлът започва да разпространява вируси на компютъра.

Вирусът ще разопакова специални DLL файлове в системната директория и след това ще направи своите промени в него. Последните версии на този вирус копират програмата и я регистрират в Регистъра.

Определение на Windows Грешка 216

Можете лесно да идентифицирате това заболяване по списъка със симптоми:

  • Вашите файлове започват да изчезват и да се появяват.
  • Скоростта на качване на файлове е много по-ниска от преди.
  • Диалозите започват да се показват автоматично.
  • Вашият диск може да се отвори и затвори по всяко време.
  • Аудио файловете се възпроизвеждат без ваше участие.

Поправки на грешки в Windows 216

  • Първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че на вашия компютър имате антивирусен софтуер и софтуер за откриване на Trojan.
  • След това изключете компютъра от интернет връзката.
  • След това извършете пълно сканиране на вашата система, като използвате антивирусна или анти-троянска програма.

Всички знаем за добрите антивируси, но е малко вероятно те да са анти-троянски комунални услуги. Например, можете да инсталирате една добра помощна програма Kaspersky TDSSKiller . Просто сканирайте тази програма и тя ще изтрие всички заразени файлове, които са във вашата система. След това грешка 216 трябва да спре да ви притеснява.

Интересни Статии