Как да поправите грешка 20006 в играта Fortnite?

Fortnite може да не се стартира поради грешка 20006. Има няколко начина за решаване на проблема, но първо първо.

Описание на грешката

В началото на Fortnight се появява екран за зареждане, но отгоре се показва грешка с код 20006: „Не мога да създам услуга (StartService неуспешно: 2)“ или „Не мога да създам услуга (StartService не е успешна: 2)“. След което играта не стартира.

Причина за проблема

EasyAntiCheat (EAC) е виновен за системата за измама, която по някаква причина не се стартира. Fortnite няма да работи без анти-измама и затова дава грешка. Проблемът често се предхожда от актуализация на клиента на играта.

Методи за решаване на грешка 20006

Всички действия са насочени към отстраняване на неизвестен проблем с антихитрата. Не забравяйте да проверите в началото, че и играта, и клиентът на Epic Games са деактивирани.

Възстановяване на EAC

Продължете както следва:

 • Отворете папката, в която е инсталирана играта. Ако сте променили настройките по подразбиране, тогава това е "C: \ Program Files \ Epic Games \ Fortnite \ FortniteGame".
 • След това отидете в директорията с EAC. Той се намира във вътрешната папка: "Binaries \ Win64 \ EasyAntiCheat" . Ако имате 32-битова ОС, вместо Win64 ще има директория Win32.
 • В папката дестинация намерете файла "EasyAntiCheat_Setup.exe" и го стартирайте като администратор. Щракнете с десния бутон върху иконата => изберете подходящия елемент от контекстното меню.
 • Приложението ще се отвори. В центъра се уверете, че линията показва играта „Fortnite“ . След това кликнете върху „Ремонт на услуги“ - този бутон се намира малко по-ниско. След няколко секунди се появява предупреждение за инсталиран успех .
 • Затворете прозорците и се опитайте да стартирате играта

Проверка на целостта на файловете за игри

За да направите това, изпълнете следните стъпки:

 • Стартиране на „Epic Games Store“ от името на администратора. За да направите това, щракнете с десния бутон върху иконата и изберете съответния ред в падащия списък.
 • В прозореца на клиента отидете на секцията Fortnight. От дясната страна на "Run" кликнете върху иконата на зъбно колело.
 • В нов прозорец кликнете върху "Проверка". Ще започне анализът на файловете за игри, който обикновено трае до 10-15 минути.
 • Когато приключите, опитайте да изпълните Fortnite.

Преинсталиране на драйвера за EAC

Направете следното в последователност:

 1. Уверете се, че ОС показва скрити файлове. В Windows 10 това се прави така: във всяка папка изберете раздела „Преглед“ в горната част, в него секцията „Опции“. Ще се появи нов прозорец, в него отидете на раздела „Преглед“ и малко по-ниско в прозореца потърсете линията „Скриване на защитено ...“ и премахнете отметката. Малко по-долу поставете отметка в квадратчето „Покажи скрито ...“. След това кликнете по-долу върху „OK“ и „Apply“.
 2. Отворете директорията „ C: \ Windows \ System32 ″ . Намерете файла "EasyAntiCheat.sys" в него. Тя може да бъде изтрита, преместена, преименувана. Основното е, че в тази папка не трябва да има файл с това име.
 3. Стартирайте Fortnite. Клиентът ще „види“, че липсват важни файлове и ще ги зареди независимо.

За всеки метод в края се препоръчва да излезете от профила си за игра и да влезете в него отново. Също така за надеждност си струва да рестартирате компютъра.

Интересни Статии