Как да поправите грешка 104 в Apex Legends?

Apex Legends има досадна грешка, наречена „Грешка 104“, която е придружена от кратко и безсмислено описание на „ За съжаление, нещо се обърка “ или „ Опа, нещо се обърка, опитайте отново по-късно “. Нека се опитаме да разберем какво в случая е причината за сривовете и как да го поправим.

Грешка 104 в Apex Legends възниква както на PS4 конзолата, така и на Xbox One; но собствениците на PC версията могат да бъдат спокойни (поне във връзка с този конкретен бъг).

Apex Legends Грешка 104 на Xbox One

Въпреки че не знаем какво точно причинява това, мнозина смятат, че проблемът възниква в коригирането на възрастовите граници на EA, тъй като играта е предназначена само за възрастна аудитория. Повечето хора, които срещат грешка в Xbox One или са използвали, или са имали „Детски акаунт“ на конзолата. За да отстраните проблема, можете да създадете нов Gametag или да изтриете профил с ограничения за деца. Моля, обърнете внимание, ако създавате нов Gamertag, уверете се, че профилът е по-стар от 18 години.

Грешка 104 в Apex Legends на PS4

На игровата конзола PlayStation 4 изглежда, бъгът се случва по същия начин. Уверете се, че използвате своя PSN идентификатор като основен акаунт за вашата конзола.

Надяваме се, че тези предложения ще бъдат полезни за вас, ако не са работили, просто трябва да изчакате нов пластир, който ще поправи грешката.

Интересни Статии