Как да поправите грешка 1004 при стартиране на Spore?

Похарчихте парите за закупуване на играта Спора и, вероятно, дори всички-всички допълнения към нея. Изтеглянето приключи, няма проблеми, остава само да рестартирате компютъра. Въпреки това, когато се опитате да стартирате играта след рестартиране, вместо очакваното пространство с планети, виждате следното: „Не можахме да намерим директорията с данни, не можем да стартираме. [1004] . " И сега вече се сещате за изхвърлените пари ... Спрете! Без паника!

Това не е проблем, а просто малко неудобство, което дори неопитен потребител може да реши. За целта използвайте едно от прости решения, предложени по-долу.

Как да поправите грешка 1004 при стартиране на Spore?

Вижте две прости решения на този проблем.

Първи метод

Той се състои в поправяне на грешката без преинсталиране и ненужни проблеми.

Използвайте следните стъпка по стъпка инструкции за това:

  1. Отворете "Моят компютър", въведете C: \ Windows \ regedit в лентата за търсене, щракнете върху "
  2. В секцията „ HKEY_LOCAL_MACHINE“ намерете „ SOFTWARE“, в него отворете „ WOW6432node“ . След това намерете „ Електронни изкуства“, където виждате „ SPORE0“ .
  3. В десния прозорец създайте четири реда:

AppDir = SPORE

DataDir = C: \ Steam \ SteamApps \ common \ SPORE \ Data \

InstallLoc = C: \ Steam \ SteamApps \ common \ SPORE

PlayerDir = Моите спорови творения

PS: Вместо „C: \ Steam \ SteamApps \ common \ SPORE“ трябва да посочите пътя * към Spore на вашия компютър.

Това е всичко! След като изпълните всички стъпки, рестартирайте компютъра и стартирайте играта. Ако грешка 1004 се появи отново, така или иначе нищо не започва, тогава трябва да използвате втория метод.

Какъв е пътят към играта? Как да го уточним?

Пътят до всеки файл (включително вашата игра) е набор от знаци, показващ местоположението на този файл във файловата система на вашия компютър. С други думи, това е пътят с имената на дисковете и папките, които трябва да бъдат отворени последователно, за да намерите файла.

Как да посочите пътя към играта? Отворете папката „SPORE“, копирайте всичко, което е в линията за търсене в този момент. Това ще бъде начинът, от който се нуждаете.

Втори метод

Той е свързан с преинсталиране и, за да се спести време, се препоръчва да се прибегне до тях, в случай че първият метод не помогна за решаването на проблема.

Независимо от това, ако сте направили всичко правилно, следвайки инструкциите и играчката все още не се стартира поради грешка 1004, тогава, въпреки това, ще трябва да я инсталирате отново. Това вероятно ще реши проблема, просто отнема малко повече време. Бъдете търпеливи! Създателят на световете трябва да е в състояние да изчака =) Основното е да получите резултат!

ВНИМАНИЕ *: при преинсталиране на играта е важно да се гарантира, че директорията не съдържа руски знаци. Например, D: \ igrahi \ SteamLibrary съдържа руски знаци. Това може да е причина за проблема. Изберете директория (тоест местоположението на файловете на вашата игра), така че руските знаци да отсъстват. Например D: \ mygames \ SteamLibrary.

* Не е факт, че присъствието на руски символи в директорията отново ще доведе до грешка, но има такава възможност. И вероятно вече искате да играете спокойно! Затова е по-добре да бъдете внимателни към тази забележка, за да не се налага да губите време отново и да инсталирате „спорове“ за трети път.

Надяваме се горната информация да ви помогне да се отървете от грешка 1004.

Насладете се на света на Спора!

Интересни Статии