Как да поправите грешка 0xe06d7363 на Windows 7/8 / 8.1 / 10?

Грешка 0xe06d7363 възниква поради програмен скрипт или конфликт на приложение, който се появи поради повреда на помощна програма на трета страна. Тази грешка често се проявява при стартиране на всякакви програми. Поради това е много трудно да се определи какво точно е причината за този проблем.

Най-често тази „бъркотия“ засяга потребителите на операционните системи Windows 7 и Windows 8.

Ние поправяме грешка 0xe06d7363 в Windows 7/8 / 8.1 / 10

Метод № 1 Извършване на чист товар

Тази грешка може лесно да бъде отстранена чрез чист старт. За да направите това, трябва да деактивирате всички услуги на трети страни на вашия компютър и след това да го стартирате.

За да извършите чист старт, изпълнете следните стъпки:

 • Щракнете с десния бутон върху „Старт“ и изберете „Диспечер на задачите“.
 • След това отидете на раздела „Стартиране“ и деактивирайте всички помощни програми на трети страни, разположени там.

Тогава ще трябва да деактивирате всички услуги на трети страни на компютъра, който в момента работи. Следвайте стъпките по-долу:

 • Натиснете комбинацията клавиши Win + R, за да отворите Run.
 • След това въведете msconfig в празния низ и щракнете върху OK . Ще видите прозорец с "Конфигурация на системата".
 • Изберете раздела „Услуги“ и проверете опцията „Не показвайте услугите на Microsoft“, за да не ги деактивирате по невнимание.
 • Сега деактивирайте всички услуги, които остават в списъка, тоест всички услуги на трети страни.

След всичко, рестартирайте компютъра си. След това вижте дали грешката 0xe06d7363 е коригирана или не.

Метод № 2 Използване на безопасен режим

Безопасният режим може да ви помогне при идентифицирането и разрешаването на всички грешки, възникнали на вашия компютър. Този режим ще ви позволи да стартирате компютъра в много ограничено състояние, което ви позволява да проверявате програми и помощни програми за проблеми в тях, което от своя страна може да доведе до грешка 0xe06d7363 . За да стартирате безопасен режим, изпълнете следните стъпки:

 • Рестартирайте компютъра си.
 • По време на зареждането на системата натиснете F8.
 • След това изберете елемента, за да влезете в безопасен режим.

След като направите това, целият софтуер на трети страни вече няма да работи. Ако проблемът изчезна, когато стартирахте Safe Mode, тогава можете да опитате да деактивирате всички програми, работещи на заден план, и след това да стартирате системата в стандартен режим. Това трябва да реши проблема с грешка 0xe06d7363 .

Метод №3 Стартирайте скенера за безопасност на Microsoft

Този метод ще изисква да имате скенер за безопасност на Microsoft . Този софтуер се разпространява безплатно. Можете да го изтеглите от официалния уебсайт на Microsoft .

Тази помощна програма ще ви помогне да се отървете от подозрителния софтуер, шпионски софтуер и нежелани вируси на вашата система.

След като изтеглите тази помощна програма, инсталирайте я. След това го стартирайте и той ще започне да сканира вашата система. След това Microsoft Security Scanner ще изтрие всички намерени заразени файлове, което може да е причина за грешка 0xe06d7363 .

Въпреки това си струва да предупредим, че програмата може да изтрие личните ви данни, ако е била заразена.

Метод №4 Възстановяване на системата

Най-лесният и ефективен начин за решаване на проблема е възстановяване на системата. Изпълнението на това вероятно е само най-новото решение.

 • Щракнете с десния бутон върху „Старт“ и изберете „Контролен панел“ .
 • Отидете в секцията „Възстановяване“.
 • Изберете време, когато системата ви е била в стабилно състояние и започнете процеса на възстановяване.
 • По време на този процес компютърът ви може да се рестартира, но това е напълно естествено явление, не бива да се притеснявате.

След като възстановяването приключи, проверете дали грешката 0xe06d7363 е изчезнала . Този път определено би трябвало да се оправи.

Интересни Статии