Как да поправите грешка 0xc1900101-0x30018 при надстройка до Windows 10 Anniversary?

Грешка 0xc1900101-0x30018 е случайно събитие, което може да възникне при актуализиране на вашата операционна система до Windows 10 Anniversary. Точните причини за тази грешка все още са загадка за повечето потребители и изглежда, че тя може да възникне в различни ситуации.

Актуализацията на годишнината е сравнително нова, така че тази грешка трябва да бъде коригирана в бъдещи актуализации. Някои потребители обаче срещат тази грешка при актуализиране на тази компилация от по-ранни версии на операционната система.

Ако сте потребител, който се е сблъскал с подобен проблем, тогава знаете, че има няколко метода за коригиране на грешката 0xc1900101-0x30018

Ние поправяме грешката 0xc1900101-0x30018

Метод №1 Деактивирайте вашата антивирусна или друга защитна стена на трети страни

Програмите за сигурност на вашия компютър доста често са причините за тези проблеми. Антивирусите често правят грешки и създават фалшиви аларми. Това се случва особено често в Windows 10, тъй като разчита на редовни актуализации, за да поддържа себе си във форма.

Обикновено най-популярният антивирусен софтуер има възможност да деактивира активната защита. Опитайте да кликнете върху иконата на антивирус, която се намира в долния десен ъгъл, с десния бутон на мишката и изберете деактивиране на защитата (в зависимост от вашия антивирус).

Ако не искате за постоянно да деактивирате вашия антивирус, опитайте се да направите някои промени в неговия списък за изключване. Различните версии на антивирусите могат да направят това по различни начини, така че тук може да се опише малко. За точни инструкции можете да посетите официалния уебсайт на вашия софтуерен разработчик.

Метод №2 Опитайте да актуализирате компютъра си чрез кабелна връзка

Понякога вашата интернет връзка може да се провали дори за секунда. Това е, което може да доведе до повреди по време на актуализации. Очевидно е, че кабелната мрежова връзка е много по-надеждна от безжичната. Опитайте да преминете към кабел и опитайте да актуализирате отново операционната система.

Метод №3 Изключете всички свързани USB устройства (без да броите мишката и клавиатурата)

Драйверите на трети страни доста често водят до различни конфликти в системата, особено те причиняват много проблеми на антивирусите и защитните стени. Всичко това може да попречи на изтеглянето и инсталирането на актуализации за вашата операционна система. Честно казано, всеки драйвер в системата може да попречи на актуализирането на Windows . Затова опитайте да изключите някои устройства от системата и вижте дали сте успели да се отървете от грешка 0xc1900101-0x30018 .

Интересни Статии