Как да поправите грешка 0xc00702e4 по време на инсталирането на AVG Antivirus?

Изтеглихте или купихте антивирусната програма AVG Antivirus и се опитвате да я инсталирате, но когато стартирате инсталатора, получавате ли грешката 0xc00702e4? Ако е така, тогава просто се отпуснете, защото сте на правилното място. Имаме няколко решения на този проблем.

Пълното съобщение за грешка е следното: „ За съжаление срещнахме проблем по време на инсталацията. Моля, опитайте отново. Код на грешката: 0xC00702E4 »В тази статия сме събрали няколко метода за решаване на този проблем, един от тях със сигурност трябва да ви помогне.

Причини за грешка 0xc00702e4 в AVG Antivirus

Според многобройни отзиви от потребители, грешката 0xc00702e4 може да възникне поради две неща:

  1. На вашия компютър е инсталирана програма, която противоречи на AVG.
  2. Повреден инсталационен файл на AVG Antivirus.

Методи за фиксиране на грешка 0xc00702e4

Метод 1: Използване на инструмента за премахване на AVG.

AVG имат собствен инструмент за пълно премахване на програмите си от компютъра. Този инструмент за премахване на програма върши работата си много добре. Ще трябва да използвате този инструмент, за да премахнете напълно AVG Antivirus дори следи, които остават. След това отново трябва да изтеглите AVG и да го инсталирате на вашия компютър.

Следвайте тези стъпки:

  1. Щракнете тук, за да отворите AVG Център за изтегляне, след което превъртете надолу и изтеглете Avg Remover.
  2. Стартирайте AVG Remover и премахнете AVG напълно от вашата система.
  3. Сега изтеглете AVG Antivirus от официалния сайт.
  4. Изпълнете изпълнимия файл като администратор.

Метод 2: Премахване на конфликтни програми.

Може да получите тази грешка, защото на вашия компютър вече е инсталирана друга антивирусна програма. Ако имате програми като Norton, Avas и т.н., трябва да ги деинсталирате.

  1. Отидете на Контролен панел > Програми и функции (или Добавяне или премахване на програми ). Ако намерите такива програми, които могат да противоречат на AVG, след това ги изтрийте една по една. Това ще отнеме известно време, но можете да поправите грешката 0xc00702e4

Интересни Статии