Как да поправите грешка 0XC004F050 при активиране на Windows 10?

Грешка 0XC004F050 възниква по време на чиста инсталация на системата. Така че, ако вече имате Windows 7/8 / 8.1 и той е активиран, тогава този проблем не трябва да ви засяга. Съобщението за грешка ще каже приблизително следното:

„Грешка: 0xc004f050 Службата за лицензиране на софтуер съобщи, че продуктовият ключ е невалиден.“

Когато извършите чиста инсталация, това действие изтрива всички данни от главното устройство и след инсталирането Windows не може да провери лиценза.

Поправете грешка 0XC004F050

Изпълнете целия цикъл отново

Ако наистина много искате да използвате Windows 10, тогава ще трябва отново да извършите чиста инсталация на Windows 7/8 / 8.1. След това използвайте надстройката до Windows 10 без никакви проблеми.

  • Подгответе вашия диск на Windows и лицензен ключ, за да го активирате.
  • Извършете чиста инсталация на вашата операционна система и я активирайте.
  • Сега изтеглете всички налични актуализации за Windows 10. Като алтернатива можете да използвате помощната програма Windows Media Creation за тези цели.
  • След приключване на актуализацията проверете дали е настъпило активиране. Всичко трябва да се активира и затова се отървахте от грешката 0XC004F050 .

Ако обаче не искате да останете старата система (Windows.old), отново използвайте помощната програма Windows Media Creation, за да създадете инсталационното флаш устройство.

Извършете чиста инсталация на Windows 10 и пропуснете всички заявки за ключ за активиране. След като инсталацията приключи, Windows автоматично ще идентифицира и активира.

Интересни Статии