Как да поправите грешка 0xc000007b в Need for Speed: Payback?

Need for Speed: Payback е нова част от легендарния състезателен франчайз NFS, достигнал до PC плейърите, но ето лошият късмет - някои играчи не са в състояние да стартират играта поради грешка 0xc000007b. Тази грешка е един от най-често срещаните проблеми, които могат да срещнат потребителите на компютри и в тази статия ще разгледаме как да я поправим.

Поправете грешка 0xc000007b в Need for Speed: Изплащане

Невероятно лесно е да коригирате грешка 0xc000007b в Need for Speed: Payback и след като прочетете описаните по-долу методи, ще видите това. Така че, за да стартирате играта нормално без никакви грешки, ще трябва да направите следното:

  • За да стартирате почти всяко приложение в операционната система Windows, той изисква библиотеки на определен софтуер. За да стартирате Need for Speed: Payback без проблеми, трябва да инсталирате на вашия компютър софтуер като DirectX, Visual C ++ 2015 и .NET Framework. Всички тези инсталатори за тези библиотеки могат да бъдат намерени на официалния уебсайт на Microsoft.
  • По време на инсталирането на приложения не всичко върви толкова гладко, колкото би искал човек, а някои файлове, файлове може просто да не са инсталирани или дори да са повредени. Опитайте да инсталирате отново играта, за да опитате да поправите грешка 0xc000007b в Need for Speed: Payback.

Тези два метода са най-ефективните и помогнаха за разрешаването на ситуацията с грешки 0xc000007b за огромен брой потребители на Windows по целия свят. Обаче понякога това не е достатъчно. Ако все още не можете да разрешите проблема, препоръчваме ви да се обърнете към нашата обща статия за грешката 0xc000007b, която определено ще ви помогне да разрешите грешката 0xc000007b в „Need for Speed: Payback“.

Интересни Статии