Как да поправите грешка 0xc000007b в Call of Duty: Втората световна война?

И тук дойде излизането на следващата игра във франчайза Call of Duty, която, между другото, ще върне играчите в най-любимия им период в цялата серия, обаче някои играчи имаха доста неприятен проблем - грешка 0xc000007b в Call of Duty: WWII.

В тази статия ние просто ще обсъдим този проблем, а също така ще ви предоставим начини за решаването му, които са тествани във времето и наистина работят. Грешка 0xc000007b в Call of Duty: Втората световна война се появява при стартирането на изпълним файл на играта и съобщението й съдържа следната информация:

Грешка при стартиране на приложението (0xc000007b). За да излезете от приложението, кликнете върху бутона "OK".

Тази грешка е най-често срещаният проблем при стартиране на различни приложения във всяка версия на операционната система Windows и никой не е безопасен от нея. Нека да разгледаме начините, по които можете да го поправите.

Начини за решаване на 0xc000007b в Call of Duty: Втората световна война

В повечето случаи грешката 0xc000007b при стартиране на приложения се решава с помощта на два прости метода, които я решават в 90% от случаите. Опитайте следното:

  • Инсталирайте DirectX, .Net Framework и Microsoft Visual Studio C ++ 2015. Ако вашата система няма библиотеки на този софтуер, тогава грешката 0xc000007b при стартиране на Call of Duty: Втората световна война не е нещо изненадващо или странно. Използвайте следните връзки, за да изтеглите инсталаторите на тези библиотеки и да ги инсталирате:
    • //www.microsoft.com/en-us/Download/confirmation.aspx?id=35 - DirectX.
    • //www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=48130 - .NET Framework.
    • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145 - Microsoft Visual Studio C ++ 2015.
  • Някои файлове Call of Duty: WWII могат да бъдат повредени при изтегляне или инсталиране на играта, в резултат на което играта не може да бъде стартирана правилно и системата ви показва грешка 0xc000007b. Преинсталирайте играта и проблемът трябва да изчезне.

Надяваме се, че сте успели да поправите грешката 0xc000007b в Call of Duty: Втората световна война, използвайки описаните по-горе методи. В случай обаче, че не сте успели, препоръчваме ви да се обърнете към общата статия по грешка 0xc000007b, с която определено ще можете да разрешите ситуацията.

Интересни Статии