Как да поправите грешка 0x80070011?

Грешка 0x80070011 не ви позволява да инсталирате актуализации на ОС. Най-често причината е, че Windows не се намира на стандартно място - на диск C, а на някакво друго логично устройство. В много случаи виновникът са програми за оптимизация на SSD устройствата, които преместват някои рядко използвани файлове от обикновен системен диск.

Методи за решаване на грешка 0x80070011

Проблемът се решава по следния начин:

  1. Върнете местоположенията на папката Program Fles в първоначалното си положение. Преместете цялото съдържание на тази директория от ново място (например устройство D) на старото (устройство C). Обикновено ОС има повече от хиляда неизменни връзки към тази папка, така че е за предпочитане да не я докосвате.
  2. Преинсталирайте или върнете операционната система до най-отдалечената точка за възстановяване. В резултат на това необходимите директории ще бъдат на правилното място и услугата за актуализиране на Windows няма да „кълне“, тъй като ще може да актуализира нужните файлове. В бъдеще освобождаването на паметта на системния диск трябва да се извършва само чрез преместване на потребителски файлове в папката Мои документи. Това гарантира, че грешка 0x80070011 не се появява по време на актуализацията.

Интересни Статии