Как да поправите грешка 0x80004001?

Грешка 0x80004001 възниква при използване на Outlook и Office. Причината за проблема е повреда на файлове с разширение .pst, в които пощенският клиент съхранява данни.

Методи за решаване на грешка 0x80004001

Проблемът с възстановяването на тези файлове е решен, за което направете следното:

  1. Използвайте помощната програма Scanpst.exe . Това приложение е създадено специално от Microsoft и вече е включено в Outlook. Можете лесно да го намерите, като потърсите Windows и въведете заявката за Scanpst.exe. След като стартирате програмата, трябва да посочите къде точно се намират пощенските файлове. Тогава тя ще ги възстанови и в пощенския клиент ще се появят нови папки.
  2. Проверете дали настройките на профила ви в Outlook са правилни . Важно е всички данни и параметри да съответстват на състоянието, в което са били при първоначалното създаване на профила.
  3. Изтрийте подозрителните писма . Следвайте следния принцип - всичко, което не е полезно в бъдеще, трябва да бъде изтрито. Това се дължи на вероятността в такива писма да има вируси и подобен софтуер, който да навреди на Outlook.
  4. Стартирайте пощенския клиент в безопасен режим . Ако в този случай грешка 0x80004001 не се наблюдава, архивирайте важни съобщения и се свържете, след което инсталирайте отново програмата.

Интересни Статии