Как да поправите Fortnite „Съжаляваме, че посещавате нашата услуга твърде често, моля опитайте отново по-късно“ грешка?

За съжаление посещавате услугата ни твърде често, моля опитайте отново по-късно - още една грешка, с която хиляди играчи на Fortnite се сблъскват всеки ден. Тази грешка възниква, когато въведете играта под личните си данни или когато се опитате да въведете сесията. Просто казано, щом тази грешка се появи на вашия екран, пътят към Fortnite е напълно затворен.

Ако не знаете английски, можете да преведете грешката „Съжаляваме, че посещавате нашата услуга твърде често, моля опитайте отново по-късно“, както следва: съжалявайте, посещавате нашата услуга твърде често, опитайте отново по-късно. Съобщението за грешка често няма никакъв смисъл, тъй като може да се появи на екрана на играч, който извърши само първия вход на услугата по негови данни.

Наред с други неща, заслужава да се отбележи, че „Съжаляваме, че посещавате нашата услуга твърде често, моля опитайте отново по-късно“ във Fortnite не се ограничава до всяка платформа: тя може да се появява както на плейъри на компютъра, така и на конзолите. Добре четете грешката. Какво да правя с него? За щастие в момента възможните причини за този проблем вече са известни и са известни няколко решения за него.

„Съжаляваме, че посещавате нашата услуга твърде често, моля опитайте отново по-късно“ във Fortnite

Така че, като правило, има три причини за грешката „Съжаляваме, че посещавате нашата услуга твърде често, моля опитайте отново по-късно“: проблеми в сървърите на играта, липса на необходимите актуализации и забрана от разработчиците.

Ясно е, че няма да можете да се свържете със сървърите на играта, ако версията на Fortnite не съответства на най-новия пуснат патч. Уверете се, че вашата версия Fortnite е актуална. Ако не, актуализирайте го, след което грешката „Съжаляваме, че посещавате нашата услуга твърде често, моля опитайте отново по-късно“ във Fortnite ще бъде поправена.

Ако обаче сте разбрали, че вашето копие на Fortnite съответства на най-новата версия, например, използвайки форума на играта, тогава най-вероятно има две опции - сървърите за игри изпитват затруднения или сте били временно забранени от разработчиците. Отново е възможно да проверите работата на сървъра благодарение на официалния форум за игри.

Ако обаче имате най-новата версия на играта и нейния сървър в перфектен ред, вероятно ще бъдете временно забранени. Свържете се с поддръжката на Fortnite и изяснете ситуацията. Според много играчи, поддръжката често е насочена към играча, премахвайки забраната. Независимо от това, ако акаунтът ви наистина е забранен и поддръжката е отказала да го изтегли, запишете се за нов акаунт. Особено ако играете само в режим Battle Royale.

Интересни Статии