Как да поправите CODE: SGJC451_0 грешка в комуникацията в PES 2018?

Когато се опитвате да играете PES 2018, някои играчи могат да срещнат CODE грешка: SGJC451_0. Пълният текст на тази грешка гласи следното:

Грешка в комуникацията

КОД: SGJC451_0

Причината за грешката е, че когато играта стартира, се изтеглят някои актуализации, след които PES 2018 се опитва да се свърже със сървърите, но тя просто не успява. Грешка в комуникацията КОД: SGJC451_0 най-често засяга играчите, пребиваващи в Руската федерация. Вярно е, че тази грешка е друг проблем, създаден от „златните“ ръце на Roskomnadzor, т.е. блокиране на сървърите за игри PES.

Възможно ли е да се реши грешката CODE: SGJC451_0 в PES 2018? Е, не толкова много за решаване, но заобикалянето е доста. Единственото разумно решение е да заобиколите ключалката и да оставите играта да се свърже със сървърите. За да постигнете това, трябва да използвате услугите на всяка надеждна VPN услуга. След като инсталирате VPN на вашия компютър и се свържете с неговия сървър, опитайте да влезете в PES 2018 и оставете играта да се свърже към вашите сървъри - вече няма да има CODE грешки: SGJC451_0 вече.

Ако обаче не искате да се занимавате с VPN услуги (всеки има свои причини), тогава можете да извървите малко по-различен път. Цялата тази проблемна ситуация се намира във файла LIVE00000000, който по подразбиране се намира в директорията C: \ ProgramData \ KONAMI \ PRO EVOLUTION SOCCER 2018 \ save. Можете да опитате да получите този файл от един от приятелите си, които нямат тази грешка, и да го замените с него. В този случай грешката SGJC451_0 в PES 2018 също трябва да бъде фиксирана, поне според изявленията на някои играчи в мрежата.

Интересни Статии