Как да поправите черен екран и две ивици в Unturned?

В днешната статия ще разгледаме такъв проблем като черен екран и две ивици при стартиране на играта Unturned. Можете да попаднете на съобщения за тази грешка на много места, включително самата общност на Steam. Така че защо се случва това? Е, може да има няколко причини за този проблем:

  • повредени файлове за игра;
  • остарял драйвер за видеокартата;
  • липса на библиотеки на Microsoft Visual Studio C ++ 2017 в операционната система;
  • Конфликт със съдържанието за играта, инсталирана от Steam Workshop;

Нека сега да видим как да оправим черен екран с бели ивици, когато стартира Unturned.

Елиминирайте черен екран с бели ивици в Unturned

  • Актуализация на драйвера за графичен ускорител. Можете лесно да се отървете от този проблем, когато стартирате Unturned, като просто актуализирате драйвера за видеокартата. Отидете на уебсайта на производителя на графичния чип на видеокартата, т.е. NVIDIA, AMD или Intel и изтеглете инсталационния пакет с най-новия драйвер там. Инсталирайте го и след това опитайте отново да стартирате Unturned - най-често това решение помага на много играчи.
  • Премахване на папката Assets и проверка на целостта на файловете на играта. Отидете в директорията Steam \ steamapps \ Unturned \ Bundles. В този момент ще намерите папка, наречена Активи - изтрийте я. Сега отворете Steam клиента и отидете в библиотеката си с игри. Щракнете с десния бутон върху Unturned и отидете на "Properties". След това отидете на раздела "Локални файлове" и кликнете върху бутона "Проверете целостта на файловете на играта." Изчакайте файловете за игра да бъдат сканирани и отново изтеглени и след това опитайте да стартирате Unturned отново.
  • Премахване на папката 304930. Спомняте ли си, когато казахме, че поради инсталираното съдържание от Steam Workshop може да се появи черен екран с бели ивици? Отидете в директорията \ Steam \ steamapps \ workshop \ content \ и изтрийте оттам папката, наречена 304930. След като я изтриете, опитайте да стартирате Unturned.
  • Инсталиране на Microsoft Visual Studio C ++ 2017. Unturned изисква библиотеките MS VC ++ 2017 да се изпълняват и функционират правилно. Използвайте тази (x86) и тази (x64) връзка, за да изтеглите този пакет от разпределени библиотеки на вашия компютър и да ги инсталирате, след което рестартирайте Unturned,

Надяваме се, че сте успели да стартирате нормално Unturned и да се отървете от черния екран с бели ивици.

Интересни Статии