Как да поправите бекс грешка?

Грешка в BEX възниква, когато стартираната програма се опитва да получи права за достъп, които не са й разрешени. Нека сега разберем как да се отървем от тази грешка.

BEX отстраняване на грешки

За да започнете, просто опитайте да стартирате необходимата програма от името на администратора. Експериментирайте и с режимите на съвместимост. Ако всичко друго не успее, ще трябва да опитате да отстраните проблема, използвайки функционалността DEP, което може да предотврати изпълнението на данните на програмата, от която се нуждаете.

Трябва да добавите работещия софтуер в списъка с изключения на DEP. За да направите това, отидете по този начин: Моят компютър -> Свойства -> Разширени системни настройки -> Разширени -> Настройки на раздела Производителност -> Предотвратяване на изпълнението на данни.

В този раздел ще можете да добавите помощната програма към изключенията. Въпреки това е вероятно програмата да откаже да бъде изключение.

Други възможни причини за BEX грешката

Разнообразен софтуер

Доста често този проблем възниква поради различни вируси и подозрителни комунални услуги. Най-добре ще бъде, ако направите пълно сканиране на вашата система.

Запушена система

Освободете вашата RAM от различни помощни програми, от които не се нуждаете. Колкото по-свободна е RAM паметта, толкова по-лесно ще бъде "дишането" на вашия компютър.

Sfdywnj.dll библиотека

Възможна причина за вашите проблеми може да е библиотеката sfdywnj.dll. Какво точно прави тя е неразбираемо. Тази библиотека има този адрес в регистъра: HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft => WindowsNT => CurrentVersion => Windows => AppInit_DLLs.

Именно в AppInit_DLL може да се запише злонамерена стойност. Изтрийте го, тъй като AppInit_DLL не трябва да има зададени стойности.

Ако все още не сте могли да разрешите този проблем, тогава можете да опитате да коригирате ситуацията, като използвате System Restore . Можете да намерите тази опция в контролния панел. Намерете списъка с точки за възстановяване, който е най-подходящ за вас. От този списък можете също да определите какво е причинило грешката.

Интересни Статии