Как да поправим лоша графика в Sleeping Dogs Definitive Edition?

Sleeping Dogs Definitive Edition е по-подобрена, перфектна версия на играта Sleeping Dogs. Както вече стана ясно, тази публикация трябваше да даде на играта свежест, да вдъхне втори живот в нея.

Някои потребители обаче са изправени пред факта, че играта в това преиздание изглеждаше просто ужасно в графично отношение. Може би дори по-лошо от оригинала. Ще бъде смешно да цитирам един потребител от форумите на тази игра - „Играта изглеждаше като евтин клон GTA III“.

Въпреки това, един играч от същите форуми намери работещо решение на проблема с лошата графика в Sleeping Dogs Definitive Edition. За да отстраните този проблем, трябва да деактивирате „буферите с ниска разделителна способност“.

Основната функционалност на "Буфери с ниска разделителна способност" е да зареждат текстури за играта с по-ниска разделителна способност от обикновено. Това се прави за игра на слаби компютри.

След като деактивирате тази опция, графиката в Sleeping Dogs Definitive Edition трябва да стане това, което можете да видите в трейлърите или на екранните снимки.

Интересни Статии