Как да поправим грешката G19 в играта H1Z1?

В PvP шутера H1Z1 се появява грешка G19, ако на компютъра няма достатъчно видео памет. Играта се нуждае от поне 1 гигабайт. Надграждането на компютър е най-ефективното решение. Въпреки това, понякога собствениците на мощни автомобили са изправени пред проблем.

Методи за решаване на грешка G19

На първо място, инсталирайте всички актуализации на Windows, след това опитайте следните методи:

 • Намалете графичните настройки. Това не се прави директно от интерфейса на играта, така че трябва да използвате стартер. Влезте, отидете на „Разширени настройки“ на иконата на зъбно колело и кликнете върху „Отваряне на папката с игри“. В директорията намерете файла UserOptions.ini . Той задава параметрите на видео H1Z1, така че задайте тези числа в следните редове:

  HDPixelPlus = 0, 750000

  EffectsQuality = 1

  TextureQuality = 1

  ShadowQuality = 1

  ModelQuality = 1

  FogShadowsEnable = 0

  AO = 0 LightingQuality = 0

  FloraQuality = 1

  ЧастицаLOD = 0

  VSync = 0

  RenderDistance = 1500.000000 Също така има смисъл да зададете стойността в линиите FullscreenWidth, WindowedWidth на 1366, а в полетата FullscreenHeight, WindowedHeight на 768 . Това задава разделителната способност на екрана по време на играта, така че не трябва да се фокусирате само върху посочените от нас числа. За предпочитане е да посочите минималната разделителна способност, която дисплеят на вашия компютър поддържа. Запазете файла и стартирайте играта.

 • Шаман над DNS, Winsock. Няма пряка връзка между тези неща и видеосистемата на компютъра, но за някои играчи DNS манипулирането и Winsock отстраниха грешката. За целта стартирайте командния ред и въведете в него ipconfig / flushdns и / или netsh winsock reset . На прозореца се появява съобщение, което показва, че операцията е завършена - рестартирайте и опитайте да играете.
 • Проверете настройките на компютърната система. 32-битовият Windows не вижда повече от 3, 75 гигабайта RAM, дори и с по-голям физически размер. Ако имате такава ОС, интегрирана видеокарта и RAM памет над 4 гигабайта, след това преминете към 64-битова ОС. Също така въведете заявката msconfig в лентата за търсене и стартирайте съответната програма. В прозореца отидете на "Изтегляне" => "Разширени опции" и вижте дали отметката е в полето "Максимална памет". Ако отговорът е да, след това го премахнете, щракнете върху "OK" и "Приложи". Ако не, след това поставете отметка, щракнете върху „OK“ и „Apply“, отворете отново „Advanced Options“, премахнете отметката, щракнете върху „OK“ и „Apply“ отново. След това рестартираме и се опитваме да стартираме H1Z1 без грешка G19.

Интересни Статии