Как да поправим грешка за нарушение на достъп в играта Cossacks 3?

Някои играчи могат да срещнат грешка „Нарушение на достъпа на адрес 59BE257A в модул„ atioglxx.dll ““ при игра на казаци 3. Има обаче и други варианти на кода със същия текст. Тя възниква като правило по време на процеса на игра, обаче има твърдения, че се появява и при други обстоятелства, например при излизане в главното меню, при стартиране на самата игра и т.н. Разбира се, след появата на грешката за нарушение на достъпа, третите казаци спират работата си.

В днешната статия ще разгледаме няколко начина за решаване на тази грешка. Някои от тях бяха предложени от разработчиците, други от самите играчи.

Грешка за нарушение на достъпа в казаци 3: решения

Метод №1 Изпълнете като администратор

Най-простият съвет, който идва от разработчиците, както и от някои потребители, е да стартирате играта от името на администратора. Намерете изпълнимия файл (.exe разширение) в папката с играта, щракнете с десния бутон върху нея и изберете „Стартирай като администратор“.

Метод номер 2 Деинсталиране на приложението PlaysTV

Разработчиците твърдят, че Cossacks 3 може да се държи нестабилно, да работи с по-ниска честота на кадрите и също да се срине с различни грешки поради софтуер, наречен PlaysTV, с който можете да записвате видеоклипове с геймплей. Използвайте диспечера на задачи, за да проверите дали процеси като play_ep64.exe или playstv.exe се изпълняват на вашата система и ако са, затворете ги и след това премахнете софтуера PlaysTV от вашия компютър (вероятно можете да го намерите в списъците с инсталирани програми ). След като премахването приключи, тествайте казаците 3 и проверете дали грешката "Достъп до нарушение на адрес 59BE257A в модул" atioglxx.dll "е решена.

Метод номер 3 Добавяне на игра към изключения от DEP

DEP (Data Execution Prevention) помага да се защити системата от вируси и други заплахи, като забранява един или друг софтуер да се стартира на компютъра. Поради функционалността на DEP програмите или игрите може да не стартират от време на време. Тази неприятност се лекува чрез деактивиране на DEP (което горещо препоръчваме да не се прави) или чрез добавяне на играта към DEP изключения. Вторият вариант, сега просто правим:

 • натиснете Windows + S;
 • въведете „Контролен панел“;
 • отидете на секцията "Система";
 • кликнете върху връзката „Разширени настройки на системата“;
 • отидете на раздела "Разширени";
 • щракнете върху бутона „Опции“ в секцията „Производителност“;
 • отидете на раздел "Предотвратяване на изпълнението на данни";
 • поставете отметка в квадратчето до „Активиране на DEP за всички програми и услуги, с изключение на избраните по-долу“;
 • щракнете върху бутона "Добави" и изберете изпълнителния файл на играта Cossacks 3;
 • приложете промените и рестартирайте компютъра.

След като влезете отново в операционната система, проверете дали грешката „Нарушение на достъпа на адрес 59BE257A в модул„ atioglxx.dll “в Cossacks 3 е отстранена.

Допълнителни начини

В допълнение към горните методи можете да разрешите подобна грешка в играта на казаците, като използвате няколко допълнителни метода. Те не са нищо сложно и всеки потребител на компютър може да ги направи. Така че, ако все още срещате грешка, опитайте следното:

 • актуализирайте драйвера за графичния ускорител;
 • надстройте пакета Java (да, някой друг помогна);
 • деактивира вертикалната синхронизация;
 • опитайте да стартирате играта в прозоречен режим.

Надяваме се, че този материал ви помогна да се отървете от грешката "Нарушение на достъпа на адрес 59BE257A в модул" atioglxx.dll "" в казаци 3.

Интересни Статии