Как да поправим грешка в Каспийския басейн на входа на пещерата с Дамир в метро Изход?

В един от сюжетите на играта ще трябва да минете през пещерата на Каспийско море заедно с Дамир. Съюзник е необходим за изпълнение на мисия, но той може да положи. В определен момент Дамир трябва да засади героя в следващия участък на пещерата. Вместо това той стои на върха и изобщо не реагира на действията на играча. Това е грешка за разработчици, тъй като се появява сред потребителите на персонален компютър и конзолна версия.

Един играч записа видео, което показва поведението на Дамир.

Начини за разрешаване на бъга с Дамир в пещерата на Каспийско море

Много потребители вече са се сблъсквали с тази грешка, но са успели да я поправят по различни начини. Беше достатъчно някой да изчака и някой отново подмина епизода. По-долу са изброени всички известни начини за отстраняване на грешката, които определено трябва да опитате, преди да завършите мисията отново.

Как да поправите грешка:

  1. Рестартирайте запазване . Един потребител съобщава, че е изтеглял играта много пъти. Той направи спасителна точка след появата на бъга. За 5-6 пъти товаренето Дамир не беше на обичайното си място (където виси), а близо до входа. Той обикаляше изкачването, през което трябва да се изкачвате, и всичко започна да работи нормално. Можете да разберете, че сценарият е стартиран според Дамир: „Внимателно, внимателно“. Той издава тази фраза по време на слизане.
  2. Изтеглете скорошното запазване . Има голям късмет, ако има спестяване малко преди проблемната зона. Достатъчно е да стартирате веднъж или два пъти и Дамир все пак ще изпълни предназначението, предназначено за него.
  3. Многократно преминаване на главата . Този метод трябва да се препоръчва само на тези, които се наслаждават на преминаването и не съжаляват твърде много време за играта.
  4. Изчакайте. По някаква неизвестна причина чакането може да помогне. Един потребител казва, че се е опитвал да отстрани грешката дълго време и след това е тръгнал по работа. След завръщането си Дамир беше на негово място и изпълни мисията, предназначена за него.
  5. Използвайте спестяването на някой друг . Един потребител също имаше такъв проблем, но той успя да го реши (не е уточнено как). След като преминал проблемната зона, той спестил. Сега той може да бъде използван от всеки, който срещне провал. Достатъчно е да изтеглите файла от Yandex.Disk и да го поставите в \ Потребители \ Потребителско име \ Запазени игри \ metro exodus.
  6. Накарайте Дамир да помогне. Има интересен начин за ръчно стартиране на скрипта. Долната линия е да отидете до пътеката, където Дамир трябва да седне и да започне да скача. Играта припомня ролята на спътника и той веднага се прехвърля в точката.

Как да се обадя на Дамир

Шест от тези методи са достатъчни, за да преминете през пещерата на Каспийско дори с бъг на Дамир.

Интересни Статии