Как да поправим: грешка при инициализация 0x0175dcbb в Sims 3 и други игри

Ако не сте успели да стартирате Sims 3 или друга игра поради съобщението „Грешка при инициализация 0x0175dcbb“, има няколко причини, поради които това се случва. Ще дадем най-често срещаните от тях, а също така подробно ще опишем как да поправим грешката на инициализация 0x0175dcbb в Sims 3 и други игри.

Какво означава грешка 0x0175dcbb?

Грешка 0x0175dcbb означава или липсата на файл в една от библиотеките на ОС, или конфликта на файлове помежду си. В случая например със същите Sims 3, основната причина за появата на този проблем са инсталираните режими. Тази грешка обаче често се появява при липса на необходимите библиотечни файлове DirectX, Net Framework или NVidia / Radeon.

Как да поправите грешка 0x0175dcbb

На първо място, за да коригирате грешката 0x0175dcbb, ако не сте успели да стартирате Sims 3, направете следното:

 • В директорията с играта Sims 3 има папка, в която се съхраняват модификациите - пакети. Опитайте да го преименувате например в мод или друго име по ваш избор. Опитайте да стартирате играта - това може или не може да помогне за отстраняване на грешката 0x0175dcbb. Ако това не работи, изтрийте папката напълно.
 • Ако това не помогне, трябва да премахнете всички модове за Sims 3. За да направите това:
 1. Отворете секцията "Програми и функции" през менюто "Старт"
 2. Намерете всички модове и добавки, свързани със Sims 3 и кликнете върху „Деинсталиране / Промяна“
 3. След като премахнете всички модификации, трябва да почистите системния регистър. Това може да стане с помощта на CCleaner или друга програма, която ви позволява да почиствате и поправяте файлове в системния регистър. Стартираме програмата, отидете в секцията „Регистрация“, кликнете върху „Търсене на проблеми“ и след като търсенето приключи, щракнете върху „Поправете избрано“.
 • Ако след първите две решения при стартиране на Sims 3 продължавате да виждате грешка 0x0175dcbb пред вас, след това опитайте да стартирате играта като администратор и с изключен антивирус.
 • В допълнение препоръчваме да инсталирате / актуализирате най-новите драйвери за графичната карта NVidia или Radeon. Как да го направите правилно, прочетете тук. Прочетете повече за инсталирането на драйвери на NVidia и инсталирането на драйвери на Radeon тук.
 • В редки случаи причината за грешката 0x0175dcbb може да бъде повреда на DirectX библиотеки. За да премахнете този проблем, най-добре е да премахнете DirectX и да инсталирате отново този софтуер. Препоръчваме да прочетете ръководството за това как да инсталирате DirectX тук.

Ако сте направили всичко описано в инструкциите как да коригирате правилно грешката при инициализация в Sims 3, тогава проблемът трябва да изчезне.

Грешка при инициализация 0x0175dcbb в други игри - общи препоръки

Не само в Sims 3 се появява грешка 0x0175dcbb, други игри са обект на това. За да се отървете от проблема, направете следното:

 • Актуализирайте драйверите за графични карти
 • Актуализирайте DirectX
 • Актуализирайте / инсталирайте най-новата Net Framework и Visual C ++ от официалния уебсайт на Microsoft
 • Сканирайте вашия компютър за вируси с антивирусна програма, например Avast, NOD или друга
 • Стартирайте играта като администратор
 • Добавете игра или приложение към изключението от антивирусната програма
 • Ако играта има стартер с възможност за достъп до графичните настройки - опитайте да промените графичните настройки, като деактивирате анти-псевдоним, вертикална синхронизация и т.н.
 • Ако има инсталирани модификации (модове) за играта - изтрийте ги
 • Преинсталирайте играта, като първо почистите файловете на системния регистър с CCleaner. Инсталирайте "чиста" версия на играта, без модове или промени.

При стриктно спазване на всички горепосочени съвети грешката 0x0175dcbb при стартиране на почти всяка игра трябва да спре да ви притеснява.

Интересни Статии