Как да поправим грешка 1000.50 в GTA 5?

Въпреки че GTA V е доста висококачествен проект, но все пак не е перфектен. Няма да говорим за играта днес, не. Всичко е просто прекрасно, особено в един играч. Но това, което не е толкова розово, е техническият компонент.

Всяка игра не може без тези проблеми, но си струва да се каже, че в GTA 5 няма толкова много от тях. Сега ще започнем да говорим за един такъв проблем - грешка 1000.50 в GTA 5. Нека да очертаем цялата ситуация: стартирате GTA V през Steam, стартира процеса на стартиране, появява се прозорецът на Social Club и ... той казва на играча следната информация:

Неуспешно четене на Steam отговор. Моля, опитайте отново по-късно. Ако тази грешка продължава, свържете се с кода за поддръжка на Steam: 1000.50.

Както можете да видите, проблемът може да е в услугата Steam. Това е една от вероятностите, но има и редица други причини, които ще споменем, когато разглеждаме методи за решаване на този проблем.

Методи за решаване на грешка 1000.50 в GTA 5

Просто изчакайте

Нека започнем с най-простото решение, което ще изисква цялото ви време. Просто изчакайте малко, тъй като има вероятност услугата за дигитална дистрибуция да е просто „нездравословна“. За да следите състоянието на тази услуга, можете да използвате ресурса steamstat.us. Отидете на тази страница и проверете състоянието на Steam. Ако всичко е наред, тогава за съжаление проблемът е нещо друго и само чакането не се получава.

Проверете целостта на кеша

Това е един от методите, които биха могли да помогнат на много малко потребители. Той се състои в проверка на целостта на кеша на GTA 5, защото има вероятност някои файлове с игри да бъдат повредени в случай на инцидент в системата. По един или друг начин, за да проверите целостта на кеша, направете следното:

 • Отидете в библиотеката си на Steam.
 • Намерете GTA V и щракнете с десния бутон върху него.
 • Изберете „Свойства“
 • Кликнете върху раздела „Локални файлове“.
 • Кликнете върху бутона „Проверете целостта на файловете на играта ...“

Тъй като GTA V не е малка игра, този процес може да отнеме доста време. След като приключи, Steam ще ви даде обобщение на сканирането. Ако някои файлове не са го предали, те ще бъдат изтеглени отново. В случай на такъв резултат, оставете тези файлове да се заредят и след това опитайте да въведете играта отново. Възможно е повредените файлове да стоят зад грешката 1000.50 в GTA 5.

Деактивиране на наслагването

Някои играчи успяха да започнат играта, като просто деактивират наслагването за GTA V. Да, това ще доведе до малък дискомфорт по време на играта, но ако това може да коригира грешката 1000.50 в GTA 5 за вас, тогава определено си струва да опитате. За да деактивирате наслагването, направете следното:

 • Влезте отново в библиотеката си за Steam игри.
 • Щракнете с десния бутон върху GTA V и изберете „Properties“.
 • Премахнете отметката от „Enable Steam Overlay в играта“.

След това опитайте да стартирате играта отново и проверете дали грешката 1000.50 в GTA 5 е изчезнала.

Актуализация на социалните клубове

Може би най-ефективният метод, открит от потребителите, е да инсталирате най-новата версия на Social Club. Намерете папката Installers в папката GTA V. Вътре ще трябва да бъде инсталатор на Social Club. Инсталирайте тази версия на Social Club и опитайте да влезете отново в играта. Огромен брой потребители уведомяват, че са успели да преодолеят затрудненията с този метод - Изтеглете последната версия на Rockstar Games Social Club от нашия уебсайт.

Рестартиране на системата

Просто няма за какво да се говори. Опитайте просто да рестартирате компютъра. Някои потребители посочиха, че този метод им помага.

Офлайн режим

Ако всички горепосочени методи не са ви помогнали да решите проблема, тогава в този случай трудно възникват трудности от ваша страна. Всичко, което остава да се направи, е да следваме първия метод в тази статия. Ако обаче искате да играете игра с един играч, тогава има начин да заобиколите грешка 1000.50 в GTA 5. За да направите това, направете следното:

 • Намерете GTA V във вашата библиотека на Steam.
 • Щракнете с десния бутон върху него и изберете „Свойства“.
 • Кликнете върху бутона „Задаване на параметри на стартиране ...“
 • Въведете -scOfflineOnly в празен низ

По този начин можете да играете поне една игра, докато Rockstar ще се справи с проблема. Надяваме се, че тази статия ви е помогнала и вече сте успели да влезете в GTA V.

Интересни Статии