Как да поправим DNS сондата завършена без интернет грешка?

Завършена DNS сонда не може да възникне интернет грешка по време на сърфиране, което прави невъзможно посещението на уеб страница. Причината е липсата на DNS сървъра за този компютър.

Решенията за DNS сонда завършиха без грешка в Интернет

На първо място, опитайте се да отворите сайта, като използвате същия интернет, но от различно устройство. Ако там също е дадена грешка, проблемът е в модема / рутера / доставчика. След това направете следното:

 • изключете модема и / или рутера за няколко минути, след което го включете отново, има смисъл да нулирате и хардуера върху него, за който често има бутон „Нулиране“ на гърба на кутията;
 • свържете се с вашия доставчик за помощ - възможно е да не срещате само проблеми с мрежата.

Ако от друго устройство през мрежата работи добре, тогава причината е изключително в оригиналния компютър. Следвайте тези стъпки:

 1. Нулиране на настройките. Това изисква да стартирате командния ред с права на администратор, да въведете следните заявки и да ги потвърдите, като натиснете Enter:
  • ipconfig / съобщение
  • ipconfig / flushdns
  • ipconfig / поднови
  • netsh int ip set dns
  • nseth winsock нулиране
 2. Актуализирайте драйвери на мрежови устройства. Това се отнася за модулите на безжичен и кабелен Интернет, инсталирани в компютъра. За да разберете имената им, отворете диспечера на устройства и погледнете в секцията „Мрежови карти (адаптери)“. Намерете най-новите драйвери за това оборудване в мрежата и ги инсталирайте на вашия компютър.
 3. Уверете се, че проксито е изключено. Отворете Internet Explorer, отидете на: „Internet Options“ => „Connections“ => „Network Settings“. Трябва да се отбележи редът "Използване на прокси ...". Следвайте „Разширено“ - във всички редове трябва да има празни. Ако не, изтрийте всичко, след като потвърдете действието, като щракнете върху OK и рестартирайте системата.
 4. Използвайте алтернативен DNS. Следвайте пътя: „Контролен панел“ => „Център за мрежи и споделяне“ => „Промяна на настройките на адаптера“ => щракване с десния бутон върху вашата интернет връзка => „Свойства“ => „Интернет протокол версия 4“ => "Свойства". В този прозорец поставете отметка от реда „Използвайте следното ..“ и на два реда напишете DNS от Yandex: 77.88.8.8 и 77.88.8.1. Потвърдете промените, като щракнете върху OK.
 5. Проверете включването на DNS клиента. Отидете на: „Контролен панел“ => „Административни инструменти“ => „Услуги“. Ето, потърсете DNS клиента в колоната "Име". По отношение на него колоната „Състояние“ трябва да бъде „Работеща“. Ако има празна или друга стойност, щракнете двукратно, за да отворите елемента. В раздела „Общи“ в реда „Тип стартиране“ изберете критерия „Автоматично“ и под реда „Състояние“ кликнете върху „Изпълнение“. Запазете промените, като щракнете върху Приложи. Това в повечето случаи решава DNS сондата, завършена без интернет грешка.

Интересни Статии