Как да получите валута на бонус и добавки в NBA 2K16 Michael Jordan Edition

За $ 79.99, потребителите имат възможност да закупят специалното колекционерско издание NBA 2K16 Michael Jordan Edition за своите Xbox One, PS4 и Windows PC. Стандартната цена на играта е $ 59, 99. Хората купуват това специално издание, защото се предлага с няколко бонуса за игра и допълнително количество валута на играта.

Версиите на NBA 2K16 Michael Jordan Edition, продавани на физически носители, съдържат специални кодове в пакета, при активиране на които потребителите получават бонуси и валута в играта. Онези геймъри, които купуват специална версия на играта на по-висока цена във виртуалните магазини на Xbox Store и PlayStation Store, не получават никакви кодове в комплекта, тъй като техните копия на играта са напълно цифрови. Ето защо много потребители на официалния форум за поддръжка на 2K се оплакват, че не са получили и не могат да получат дължимите им бонуси.

Съдейки по някои доклади, този проблем все още не е решен и потребителите трябва да изчакат няколко дни, докато компанията изчисли тези бонуси в цифрова форма. Някои геймъри съобщават, че са получили начисления през деня.

Бонус сумите във валутата в играта ще бъдат автоматично кредитирани в баланса ви и ще ги видите в горния десен ъгъл на дисплея. "- казва официалният ресурс 2K.

Интересни Статии