Как да получите оръдие, стрелящо с оръдие в Borderlands 3?

Много играчи на Borderlands 3 са чували, че играта има специално оръжие в арсенала си, което стреля не с куршуми, а с други оръжия. Такъв пистолет съществува, но не всеки знае как да го вземе. Веднага ви предупреждаваме, че в този текст са възможни спойлери!

Така че, за да получите пистолет за начало, ще трябва да преминете през по-голямата част от кампанията. Трябва да достигнете определена точка, откъдето ще се преместите на друга планета. Точните координати на това място няма да дадем.

Повярвайте ми, вие сами ще се досетите, че сте там, където трябва, защото в един момент събитията ще започнат да се развиват напълно не по план. Именно на тази нова планета можете да съберете пистолет. Той стреля с 10 други вида оръжия, но за това ще трябва да се платят 10 единици еридий.

Между другото, за да получите пистолет, не е нужно да харчите пари. Той се издава като награда от пътник, който ви помоли да преминете през няколко куеста. Също така си струва да поясним, че няма да пропуснете възможността да вземете пистолет, тъй като всички задачи са задължителни.

С други думи, рано или късно ще го получите така или иначе. В бъдеще пистолетът винаги ще бъде в инвентара и ще бъде невъзможно да го преместите в магазина.

Интересни Статии