Как да получите нови комплекти от броня и школата за змии в The Witcher 3: Hearts of Stone

Първият DLC за The Witcher 3: Hearts of Stone донесе много нови функции в играта, както и голям брой допълнителни материали и персонал в играта. Постепенно говорим за най-интересните и важни от тях и вече обяснихме как да намерите нови куестове, как да започнете афера с една от героините. В тази статия ще ви разкажем за новите комплекти облекла, добавени към играта, заедно с DLC. Два комплекта униформи, комплектът на Офирия и Комплектът за змийска школа ще бъдат на разположение на всички играчи, като се започне от определено ниво и по-долу даваме обяснения и инструкции как да намерите схеми за изработка на униформи на Змийската школа.

Комплект броня за змийска школа

Този комплект принадлежи към средното ниво на униформи. За да го получите, ще ви трябва ниво 39 (или 69, ако играете в режим Нова игра +). Този набор от служители ви дава възможност да оборудвате своя характер с глифове. Този комплект е ценен с това, че осигурява най-високото ниво на защита сред всички останали и дава способността да се противопоставя на отровите. За да изработите този комплект ще ви е необходима подходяща схема, набор от материали и съветник, който ще свърши работата.

Всеки елемент ще се нуждае от отделна схема и можете да ги намерите при изпълнение на мисията Open Sesame. Схемите могат да бъдат получени от графинята (жена на средна възраст със събрана коса). Можете да го намерите в аукционната къща. По-добре влезте в диалог с нея и отворете възможността за търговия. Разговорът с нея е напълно незадължителен, но можете да купувате схеми само от нея.

След закупуване на схемата съберете всички необходими материали и намерете майстор с ниво най-малко чирак, така че той да извърши необходимата работа.

Интересни Статии