Как да получите достъп до цялото съдържание на Automatron DLC във Fallout 4?

Bethesda днес пусна Autatron DLC за Fallout 4, който ще внесе някои нови механици в играта, както и ще добави допълнителни символи под формата на армия от роботи, които редовно атакуват Commonwealth.

  1. Къде да вземем DLC на Automatron? За да добавите добавка към оригиналната игра, трябва да я закупите отделно или да я получите като част от Season Pass for Fallout 4, която вече можете да закупите по-рано. След това просто трябва да изтеглите и инсталирате DLC. Моля, обърнете внимание, че ако сте потребител на PlayStation 4, тогава Automatron DLC може да стане достъпен малко по-късно, отколкото в други платформи. След като добавката е налична, ще я видите в менюто на играта и можете да я изтеглите, без да е необходимо да я търсите в PlayStation Store.
  2. Как да проверите успеха на инсталацията? След инсталирането на добавката стартирайте Fallout 4, но не бързайте да изтегляте съществуващите спестявания на играта. За да започнете, отидете на раздела с добавки, който трябваше да се появи в главното меню на играта. Ако Automatron е в списъка, тогава всичко се прави правилно и можете да започнете да стартирате и да преминете. Ако добавката не се появи, препоръчваме ви да проверите дали сте упълномощени от вашия акаунт. Влезте, ако е необходимо и рестартирайте системата.
  3. Как да започнем преминаването на мисията? След като влезете в играта, трябва да преминете през въвеждането, за да получите достъп до DLC материалите. С други думи, за да стигнете до изхода от Vault 111 или просто да заредите предварително запазения напредък на играта. По един или друг начин можете да намерите и стартирате специални мисии от Automatron DLC от списъка на търсения, предоставени във вашия Pip-Boy. Моля, обърнете внимание, че мисиите на тази добавка са предназначени предимно за играчи с ниво, по-високо от първоначалното, така че бързате да преминавате нови куестове очевидно не си струва, докато поне напуснете поне убежището.
  4. Как да получите мисия? Когато сте готови, всичко, което трябва да направите, за да стартирате мисията, е да намерите и слушате специалното радио съобщение в съответния раздел Pip-Boy. Можете да го слушате от всяка точка на Общността. След като изслушате, списъкът на вашите търсения ще бъде актуализиран и мисията ще бъде стартирана.
  5. Как да намерите Wattz Consumer Electronics? Това може да не е толкова лесно, особено когато прецените, че можете да слушате съобщение по радиото на всяко място и маркерът не винаги се появява на картата. В радио съобщение ще чуете, че нападението е станало близо до Wattz Consumer Electronics. Ако никога не сте ходили на тези места или просто сте забравили къде се намират, то това е северно от руините на Технологичния институт. На екрана по-долу се вижда карта, указваща къде се намира това. Ако ви е трудно да разберете коя част от картата е показана на дисплея, обърнете внимание на разпознаваемия маркер на Diamond City. Това ще ви помогне да се ориентирате. Кликващо изображение.

Интересни Статии