Как да получите безкрайна доставка на капачки в играта Fallout 4?

Както обикновено в играта Fallout 4 не беше без грешки. Но такива бъгове просто не могат да не ги зарадват. Благодарение на малка системна грешка можете да получите огромен брой корици.

Благодарение на съобщението на един от геймърите стана известно за една трудна вратичка в системата за търговия Fallout 4, която може да бъде много лесна за използване в процеса на търговия. Обърнете внимание на факта, че не всеки търговец проявява грешка, което означава, че трябва да потърсите подходящ, ако искате да използвате тази измама. Накратко, ето какво трябва да направите:

В списъка с продукти на продавача (на дисплея вдясно) посочете всички до една касета от един избран тип. За да получите най-бързо броя на капачките, изберете касетите по-скъпи. Направете своя избор, но НЕ потвърждавайте сделката.

В списъка на инвентара си вземете касетата с точно същия тип за обратната размяна, сякаш се интересувате и сте готови да купите X, но ви трябва само X-1.

Продължете да обменяте касети, докато те са на склад. Сега се опитайте да ги продадете обратно.

Ако всичко работи, тогава ще забележите, че доставката на касети за y остава на същото ниво, но стойността им нараства с всяка операция. Продължавайте този процес отново и отново, докато продавачът няма корици.

Предоставяме видео за това как това трябва да се случи.

Естествено, тази дупка вече е забелязана в централата на разработчиците и тя ще бъде покрита в следващия кръпка. Затова побързайте, ако сте истински измамник!

Интересни Статии