Как да подобрим работата на Just Cause 3 на графичните карти AMD?

Ако имате инсталирана графична карта AMD във вашата система, най-вероятно ще видите някои проблеми с производителността и качеството на картината в Just Cause 3. Това съобщават много потребители, които вече са изпробвали тази нова екшън игра от Avalanche Studios.

Официалното решение на някои проблеми с графиката все още е в процес на разработка, но бета версията на AMD на драйвера на Crimson може да се използва като временно решение.

За да направите това:

  • Изтеглете бета версия (!) На драйвера от тази страница .
  • Отидете в профила на играта и „прихванете“ настройките на играта със същия този профил, като направите настройките в помощната програма Crimson.

За да постигнете най-висококачествен резултат, препоръчваме:

  • използвайте тройно буфериране;
  • ниво на изглаждане 8xEQ;
  • 4x ниво на анизотропно филтриране;
  • висококачествено филтриране на текстурата.

В различни конфигурации на системата може да се наложи да деактивирате някои от тези параметри или да намалите техните параметри.

Също така опитайте да включите AMD Overdrive и леко да овърклокирате видеокартата в профила на играта.

В параметрите на играта на Steam можете да активирате режима на стартиране в прозорец без рамка. За целта посочете / без граници / прозорец в параметрите, а в самата игра изберете режим на цял екран.

След това препоръчваме да започнете играта от името на администратора. Това трябва да подобри качеството на графиката и да премахне проблемите с цялостната производителност на системата.

Интересни Статии