Как да почистите стената във VK?

Понякога може да искаме да изтрием всичките ни публикации от стената в социалната мрежа VKontakte или просто искаме да я почистим от излишния боклук. Въпреки това може да изпаднем в проблем - VKontakte не предоставя удобни начини за изтриване на записи. Принудени сте да изтривате всички записи един по един. На някой ще им отнеме около четиридесет минути, докато на други може да отнеме няколко дни. За щастие в мрежата има много ресурси и програми, които ще ви помогнат в това, но ще разгледаме най-ефективния и прост метод.

Трябва да изтеглите малко разширение за браузър на уебсайта VkOpt. В началото на живота си този скрипт можеше да изтегля аудио и видео файлове от VK, но с течение на времето се научи да прави много повече.

След като изтеглите разширението и го инсталирате в браузъра, отворете VK и кликнете върху синята лента в заглавката на стената. От това на него ще се появи бутонът „Действия“. Тя може да даде връзки към изображения на стената или да почисти стената. Съответно избираме стената за почистване.

Ще бъдете помолени да направите избор: всичко беше успешно, започвайки от първата страница или от втората. Избираме желаната опция и изчакваме да приключи операцията.

Интересни Статии