Как да почистите Артур и коня в Red Dead Redemption 2?

В повечето игри с RPG елементи плуването напълно липсва или не е от практическа употреба. Героите изобщо не реагират на показателя за чистота на героя. Това не се отнася за Red Dead Redemption 2, тъй като плуването тук е необходимо. Разбира се, можете да направите без него, но ще има определени последствия.

Ако Артър не се е къпал отдавна, бездомните хора може да го досаждат по улиците. Някои интелигентни герои, напротив, отказват да водят диалог поради неприятна миризма. Реакцията на мръсни дрехи е смешна, но все пак искате да имате чист характер.

Друго предимство на къпането е автосъхранението. Цялата процедура за къпане в Red Dead Redemption 2 е представена като мини-игра. Можете да преминете през него или да използвате услугите на други герои в хотелите, които срещу заплащане ще свършат цялата работа сами.

Как да се къпем от Артур?

Има два начина да изчистите главния герой:

  1. Вземете баня. Най-достъпният и лесен метод да се отървете от лошата миризма. Можете да намерите баня във всеки град с хотел. Вярно е, че една стая в мотел ще трябва да се раздели с малко количество. В замяна собственикът дава достъп до стаята със самостоятелна баня. Лесно е да намерите тоалетната, следвайки табелката на минимап. Тук се появява жълта икона във формата на баня. Близо до банята трябва да потвърдите действието и да преминете през малка игра.
  2. Използвайте услугите на "специален" човек. В играта има герои, които могат да измият Артур без намеса на играча. Услугите им струват малко, но не е нужно да отделяте време за мини-игра. Обикновено те могат да бъдат намерени в близост до хотелската стая.

Как да къпем кон?

Конете също са склонни да се замърсяват, докато пътуват по света на Red Dead Redemption 2. Може да се почисти по три начина:

  1. Возенето по плитки резервоари е най-лесният начин, но не винаги е достъпен. Конят се изчиства автоматично, ако се използва за яздене по плитки езера или пресичане на реката.

  2. Ръчно с четка. Достатъчно е да спрете навсякъде и да накарате коня да стои на място с бутона L. Първо трябва да слезете от коня. Сега използвайте бутона dpad за цялостно почистване на коня.
  3. Предайте коня в „сигурни ръце“. На всяка конюшня в града има младоженец, който предоставя услуги за грижа за коне. Ще трябва да раздробявате малко, но сумата няма да ви удари в джоба.

Всеки метод има своите предимства и недостатъци. Специфичният метод за къпане ще трябва да бъде избран според ситуацията.

Интересни Статии