Как да отворя всички шампиони на Jump Force?

Jump Force е най-новата игра за борба с платформата на Namco. Играта бе пусната наскоро, първо в Япония, а от 15 февруари стана достъпна по целия свят. Много герои от различни манга сериали се появиха в Jump Force. Играчите са нетърпеливи да открият всичките си любими манга герои и затова често се чудят как да отключат всички герои.

Как да отворя всички бойци на Jump Force?

Новата игра на Spike Chunsoft включва над 40 знака. Въпреки голямото разнообразие от бойци, отключването им всички е много просто. За да направите това, просто трябва да попълните пролога в играта. По-подробно играта започва с няколко изрязани сцени. След завършването му, играчът получава възможност да създаде свой собствен боец. След като героят е създаден, можете да продължите към пасажа или да се запознаете с вградения урок.

Има 3 посоки на движение и в края на всеки играч е изправен пред главата на групата. Достатъчно е да разговаряте с всеки от тримата лидери на екипа, тогава се появява достъп до всички герои в играта. Също така си струва да се отбележи, че този хъб е първоначалната платформа за изпълнение на мисии и стартиране на играта в онлайн режим.

Как да започнете разговор с лидера на екипа Goku?

Както вече споменахме, за да отключите всички съществуващи бойци, ще трябва да говорите с всеки лидер. За да стигнете до първия „лидер“ на екипа на Goku, трябва да минете през червения тунел, който се намира в центъра. След завършване на предложения път ще се появи водач. Удивителен знак ще мига над главата му, това е намек, че трябва да говорите с героя.

Как да говоря с лидера на екипа Луфи?

Той се намира в края на тунела „B”, който има син цвят, който се намира вляво. Желаният герой е на острова с акостирал кораб. Луфи стои тук с удивителен знак над главата си. Трябва да поговорите с него и всички бойци от неговия екип ще бъдат на разположение.

Как да се срещнем с лидера на отбора Наруто?

Сега остава последният лидер - лидерът на екипа на Наруто, който се намира в тунела отдясно, подчертан в зелено. След кратко пътуване играчът влиза в селото на Скритите листа, където главата на екипа на Наруто очаква героя. Разговорът с него е предпоследната стъпка при отключване на героите.

Как да говоря с режисьора Глоувър в Jump Force?

Веднага след разговор с всички водачи, трябва да отидете до последния тунел. Намира се от другата страна на тунела "a". Пътеката води играча до един вид офис, където се намира режисьорът Glover. След разговор с него ще се появи боен учебник и всички герои ще бъдат отворени. Директорът също така осигурява достъп до всички режими на игра.

Отключването на всички герои е лесно дори за начинаещ в бойните игри, така че не трябва да има проблеми с това. Ако имате други въпроси относно играта, попитайте ги в коментарите.

Интересни Статии