Как да отстраните проблемите с камерата в Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Потребителите на различни ресурси съобщават за проблеми, използващи кабелна периферия в Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Как да решите проблема с камерата в играта Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, за да се отървете от проблемите, следвайте тези прости стъпки:

  • Този проблем се наблюдава от много потребители и почти всички те са използвали геймпади и кабелни контролери за играта. Препоръчваме да деактивирате или напълно деактивирате всички периферни устройства, свързани към вашия компютър чрез USB - контролери, геймпади, камери - и изчакайте да бъдат пуснати актуализации и корекции.
  • Има и възможността проблемът да бъде решен, ако преконфигурирате контролера си с помощта на помощната програма x360ce. Можете да го изтеглите на тази връзка //code.google.com/p/x360ce/downloads/list Копирайте изтеглените файлове в директорията с играта и те самите ще конфигурират контролера по най-добрия начин. Ако трябва да коригирате ръчно някакви параметри, стартирайте файла xboxce.exe и направете необходимите промени.

Интересни Статии