Как да отстраните проблема с черната текстура във Fallout 76?

Игра на Fallout 76 с черни силуети е непоносимо. Разбира се, можете да се досетите къде е дървото и къде е героят, но все пак определено не е възможно да играете нормално. Подобен проблем във Fallout 76 трябва да бъде отстранен възможно най-скоро, в противен случай ще трябва да сложите край. В най-добрия случай на играча ще бъде възстановено.

Как да премахнете черните текстури?

Стандартните методи за възстановяване, като актуализиране на видео драйвери или инсталиране на DirectX, няма да помогнат тук. Дори издаването на корекции от разработчиците не донесе очаквания резултат. Всъщност грешката се крие в ini-файла - това е конфигурационният файл на играта. Човек би могъл да даде инструкции кои редове да добавите към файловете. За да избегнете това, по-добре е да използвате готови файлове чрез справка.

Играчът ще трябва само да отвори архива и да разархивира файловете в директорията с играта - * \ Документи \ Моите игри \ Fallout76. Системата може да попита дали трябва да замените файловете, трябва да изберете „Да“. Тези файлове съдържат необходимите настройки за текстура, които възстановяват дисплея им.

Днес това е единственият известен метод за връщане на нормална обработка на текстурата във Fallout 76.

Интересни Статии