Как да отстраним проблема с безкрайното зареждане на Apex Legends?

Играчите на Apex Legends вече са уморени от постоянно оплакване от замръзване на зареждащия екран. Безкрайното зареждане е често срещан проблем, който изглежда се среща при играчи от различни страни и региони. Геймърът просто не може да преодолее прозореца за изтегляне, постоянно се показва и не позволява да влезе в играта. Днес има няколко теории относно произхода на проблема. Повечето от съмишлениците имат две теории: проблемът с четенето на файлове с игри и провалът във връзка с профила на Origin.

Въпреки относителната стабилност на Apex Legends, тя все още има няколко неприятни, досадни грешки. Едно от тях е безкрайно зареждане. Има добра новина, проблемът може наистина да бъде отстранен чрез методите, описани по-долу.

Как да разрешите грешка в закачането на играта на зареждащия екран?

Първото действие, което трябва да предприемете, е напълно да затворите Apex Legends и клиента Origin. Важно е не само да ги затворите с кръст в десния ъгъл, но и да се уверите, че процесите на кандидатстване не са в „Диспечер на задачите“ (можете да получите, като натиснете Ctrl + Alt + Del). Ако има останали процеси от играта или Steam, трябва да щракнете върху RMB върху тях и да изберете „Премахване на задача“.

След като всички процеси са завършени, трябва да стартирате Origin и да се уверите, че потребителят е влязъл в системата.

Вторият начин да го поправите е да стартирате играта в режим на съвместимост с Windows 7 и с администраторски права.

Какво трябва да направите за това:

  1. Отворете папката, в която са инсталирани всички игри от Origin library.
  2. Стартирайте директорията, наречена Apex и намерете изпълнимия файл r5apex.exe в нея.
  3. Щракнете върху RMB на файла и изберете „Properties“.
  4. Отидете в раздела „Съвместимост“ и задайте „Режим на съвместимост“ на „Windows 7“.
  5. Трябва също да зададете избора до „Стартиране на тази програма от името на администратора“.
  6. Щракнете върху бутона Прилагане, след това ОК.

За да играете по-удобно, вие също трябва да изберете подходящия сървър за игри. За да направите това, трябва да стартирате Apex Legends и да не правите нищо в главното меню, докато не се появи "Център за данни". Той ще покаже също ping и броя на загубените пакети при игра на конкретен сървър. Трябва да изберете най-подходящия сървър и да започнете да играете.

Успяхте ли да решите проблема с безкрайното зареждане в Apex Legends по изброените начини? Пишете коментари, ако имате други проблеми с играта. Ние от своя страна ще се опитаме да дадем изчерпателни отговори.

Интересни Статии