Как да открием и убием орди от изроди в „Отминали дни“

SIE Bend Studio предлага да се включите в битката с най-разнообразните противници в техните игри. Винаги най-лесната задача, включително в Days Gone, е да убиете един изрод или човек в състояние на стелт. С едно щракване елиминира проблема напълно. Има обаче много по-опасни противници - орди. Те включват много десетки изроди, скитащи заедно по света. Тълпата без много усилия ще навакса и смаже характера, ако не вземете правилните тактики.

За унищожаването на орди, играчът получава значителен бонус под формата на нарастваща увереност в региона и много опит. Ако успеете да победите всички тълпи от изроди на картата, Дяконът ще получи специална кожа на мотора си - убиецът от ордите на Сейнт Джон.

Обучение на бойни орди

С какви оръжия е по-добре да отидете на лов? Препоръчваме да вземете със себе си пушки и картечници. Не винаги е възможно да се стреля точно с пистолет и пушка, а машината показва добра скорост на огън. Най-доброто оръжие е Чикагският чопър, който се продава от търговец в петия лагер на остров Wizard. Високата скорост на снимане ви позволява да поставите поне няколко изроди в един завой.

В процеса на дълга стрелба по врага боеприпасите могат да свършат. Е, няма нищо лошо в това, можете да напуснете бойната зона и да се върнете в битката след попълване. Няма специални последици след излизането от зоната на бойните действия. Ако не можете да избягате или няма желание, тогава пътят към бързото унищожаване на врага е да използвате напалм и коктейли Молотов. Още преди да започне битката, можете да хвърлите напалм в тълпата, това ще убие или ще отнеме по-голямата част от живота на много врагове. Няколко успешни хвърляния и зад 10-25 изродки по-малко.

Можете също така да използвате функциите на терена и пейзажа, за да спечелите. На места, където ордите бродят, често има гледки или капани. Активирането им по маршрута на групата значително ще ускори процеса на унищожаване на противника. Струва си да обърнете внимание на алармите, които могат да примамят стадото директно в капан. Отдалечени взривни бомби могат да бъдат поставени върху различни експлозивни обекти. Експлозия ще нанесе големи щети на тълпата.

Важно е да не забравяте за предлагането на коктейли от издръжливост. Играчът трябва да бяга много и да избягва. Ако не искате издръжливостта да приключи в най-неподходящия момент, трябва да закупите тоници предварително.

Следващият важен съвет е да влезете в битка през деня. Някои орди, състоящи се от голям брой изроди, през деня попадат в сън. Сега е най-доброто време да ги ловувате. Между другото, всякакви полезни предмети отпадат от изроди, не трябва да забравяте за тях.

Всички места, в които се намират ордите, са описани по-долу. 3 групи са изключени от списъка, тъй като техният герой унищожава по време на преминаването на компанията.

Хабитати местообитания в Каскадите

В тази зона има 8 орди.

Конно езеро

Първо трябва да отидете до запазена точка на езерото. На следващо място трябва да следвате североизточния път. От лявата страна на играча играчът ще срещне пещера, пълна с орда. Дори на входа можете да видите клоните с кръв - визитна картичка на изроди.

Влак на смъртта

От същото място на конското езеро трябва да отидете на юг. В близост има влак, до който нощем броди орда. На мястото на разкопките през нощта трябва да се внимава специално.

Мина на белия крал (White King Mine)

В северозападната част на Каскада има малък дървен мост. Ако го прекосите, тогава наблизо лесно можете да забележите мината. Това е обителта на група изроди.

O'Leary Mountain

Най-добрият начин да намерите ордата е да отидете до конспиративния кабинет, на който героят донесе питие, за да изпълни задачата. Ако се насочите на север от това място, ще намерите изроди.

Малкото мече езеро

В близост до запазителната точка на езерото има склон. Ако вървите по него, героят практически ще се сблъска в пещера, запушена с врагове.

Гротови пещери

На запад от консервационната точка в старото пионерско гробище се намира паркинг. На гърба на хълма има наклон, който трябва да се следва. В крайна сметка пещерата ще стане видима.

Каскадна магистрала

Трябва да се насочите на север от засада лагер Horse Creek. Преминал един железопътен мост, трябва да внимавате. Общо има 3 моста и орда се скита под един от тях. Понякога отиват малко на север към реката. Ако не можете да намерите група под моста, трябва да продължите търсенето си по брега на реката.

Proxy Falls

Каменен мост е разположен на юг от лагера Horse Creek. От него трябва да продължите да вървите на юг до момента. Крайната цел на пътуването е пещера, украсена с кръв и клони.

Местоположение на Орда на Белнап

На раздела с карта на Белнап бяха забелязани 7 орди.

Патженско езеро

От точката в лагера на Hot Springs трябва да се насочите на северозапад, за това трябва да минете през града. От другата страна на града, играчът трябва да стигне до мраморната порта. От противоположната им страна е голяма пещера с жители.

Горещи извори Bear Creek

Необходимо е да отидете на запад от лагера на Bear Bear, докато играчът не изтича в реката. В района има много пещерни входове, но ви е необходим такъв, който се намира до голям водопад. Вътре е друга орда.

Shadow Lake

Има езеро на върха на района на Белнап, то се намира северно от пункта за опазване на Marion Forks. В една от най-северните части на картата е ордата.

Арка Лава

Трябва да отидете на планината, която се намира почти в центъра на региона. Около са арки с причудлива форма, от които трябва да отидете на изток. Зад арката и пътеката е някога оградената пещера, водеща към група изроди.

Marion Forks

Началната точка е бензиностанция в близост до града. На юг от него е пещера, малко на изток от главния път.

Кратер Belknap

Намира се югоизточно от пещерите Белнап в засаден лагер. Пътят на юг от Марион Форкс ще доведе до пещерата, но пътеката ще бъде малко по-дълга.

Двойни кратери

Играчът ще пътува до югоизточния регион на региона. Главният път трябва да тръгне на юг, докато героят не се намира в покрайнините. Наблизо е входът към леговището на изроди.

Орди на изгубеното езеро

В целия квартал има 6 групи изроди, които се скитат да предизвикат.

Лагерът на Шерман

Първоначално трябва да отидете в „Лагера на Железния Майк“. Вървейки западно от него, лагерът Шерман ще се натъкне. Ако зоната на инфекция не е била изчистена по време на основната мисия на историята, ще трябва да убиете изроди в централната част на града. След събличане трябва да отидете до източната част на града, тук живее друга орда.

Berley Lake

Трябва да се насочите към пътя от мястото за запазване в тунела Сантиам. Посоката на пътуване е североизток. След сравнително дълго пътуване поглед се отваря направо към ордата.

Пещера Метолий Лава

Северно от лагера на Iron Mike има гора. Намира се между Изгубеното езеро и Каскада. С кратко проучване на гората можете да намерите правилните пещери.

Ферми за речни потоци

Друга орда също се намира северно от лагера на Iron Mike. Постоянно е в движение, така че може да бъде разположен в близост до железопътните коловози в близост до селото или близо до плевнята.

Vestfir (Уестфър)

От „Лагера на Железния Майк“ трябва да отидете на запад преди появата на три къщи в зоната на видимост. Ориентир ще бъдат многоцветни покриви. Тълпа се скита близо до това място, но тя е тук само следобед.

Wapinitia Road

От лагера на засадата на езерото Бърли човек трябва да се насочи на север, докато играчът не види главния път. По време на слизането от хълма наблизо не е трудно да се види пещерата. Влизайки вътре, трябва да направите скок и да се подготвите за конфронтация с ордата.

Орди на езерото Кратер

Районът има един от най-малките попове на изроди, само 3 "банди".

Маунт Бейли (връх Бейли)

Целевото местоположение е на северозапад от картата. Diamond Lake Camp си струва да проправи пътя на запад. На дневна светлина ордата се скита в пещера, почти на границата на региона.

Mcleod Ridge

Същият „Лагер с диамантено езеро“ е отправна точка за битката с ордата, но този път тя трябва да бъде изпратена на североизток. Входът в пещерата с врагове е в снежен биом, до основата на планините.

Rimview Ranch

Трябва да отидете до точка "Вулканично наследство" и да се впуснете в пътеката по южния маршрут. Скоро пред очите ще се появи пещера. Същата орда може да бъде разположена извън пещерата, тогава тя се лута в точка близо до водопада.

Орди, обитаващи магистрала 97

Най-откаченият регион, вече има 13 орди.

Соломонови планини

Трябва да започнете пътуването от „Лагера на засада на Аспен Бут“. Тръгвайки на север от нея, трябва да минете през главния път и тунела и след това да отидете до Кратерното езеро. Отляво се вижда жп коловозът, с който наблизо е скрит входът към пещерата.

Спирка за почивка на Beaver Marsh

От „Вулканичното наследство“ трябва да отиде на североизток, играчът ще се изкачи по планините. След криволичещ планински път, героят ще стигне до правилното място.

Ски курорт Скот (ски курорт Скот)

От тази планина си струва да се насочите на североизток. Районът за търсене се намира в заснежен район. Забележителността ще бъде реката, почиваща върху която трябва да тичате на север.

Sagebrush Point

В близост до ски курорта Скот трябва да намерите мост. На пост е необходимо да се отиде на изток. След като бягате в посочената посока, ще можете да намерите пещера с орда.

Beasley Lake

На изток от „Точка пелин“ е езерце, бреговете на което са защитени от орда. Алтернативна пътека минава през град Хемулт, от който трябва да отидете до бензиностанцията, а от там - на североизток.

Гара Chemult

Трябва да се отправите на юг от гарата. Героят ще трябва да мине покрай автогарата, докато не види празни коли. Един от тях с изненада е орда отвътре.

Железопътна линия Каскадни езера

Тръгвайки на север от град Хемулт, трябва да преминете реката и да продължите по пясъчния път. На скорост играчът ще се натъкне на орда.

Колеж на Chemult Community

Ордата се намира близо до зоната на заразяване, в северната част на запазената точка. Самият колеж е град с палатка, който е основан от изроди.

Gardens Cargo (Groose Gardens)

На запад от запазителната точка в Общинския колеж Хемулт е блокиран мост. Върху него стои масата автомобили и камиони. Струва си да намерите железопътните коловози наблизо и да паднете по тях. Оглеждайки се наоколо можете да намерите ордова къща.

Ром Ръж Гълч

От колежа Chemult трябва да отидете на югозапад. По време на пътуването по пътя можете да видите няколко пещери, скрити зад дърветата. В една от тях е ордата.

Хвойнов хребет (Juniper Ridge)

След като тръгна по западния път от дефилето на Ръм Ръж Гълч, в крайна сметка героят ще се сблъска с още една орда. Тя живее на върха на хълм. За да не пропуснете входа на изроди, е по-добре да се изкачите на хълма.

Ридж на приятелството

Можете да стигнете до предвиденото място, като отидете на юг от колежа Chemult или на изток от запазителната точка на моста Пилета. Тази орда оправдава склада.

Lobert Draw Ridge

Можете да ловите тази орда през нощта, по това време тя се разхожда в южната част на Пилотния мост. Тя се лута между железопътни коловози и изоставени автомобили. Следобед изроди се движат в тунела на ръба на магистрала 97.

Знаейки всички локации на ордите, остава само да ги намерите и да ги победите, но това е изключително въпрос на технология. И накрая, полезен съвет: най-добре е да снимате групи от изроди по тесни пътища. За целта си струва да ги закрепите между сгради, пътни блокове или да се възползвате от някое близко дефиле. Подобен лайф ще увеличи ефективността на стрелбата на орди и ще намали броя на неуспешните опити с няколко пъти.

Интересни Статии