Как да определим дали има число в WhatsApp?

Имаше доста неумели отзиви относно WhatsApp. Една от причините е, че е невъзможно да се определи дали има номер в услугата, ако не е записан в книгата с контакти. След излизането на версия 2.19.30 ситуацията се промени. Сега не е трудно да разберете кой абонат е регистриран в WhatsApp и кой не е в услугата. Възможността е наистина полезна, ако трябва да проверите абонатен номер на трета страна за акаунт в услугата. Преди това трябваше да добавите леви номера в „Контакти“.

Как да проверите наличността в WhatsApp?

В това няма нищо сложно. Необходимо е само:

  1. Стартирайте приложението на вашия смартфон. Изтеглете най-новата версия на WhatsApp.
  2. Отидете на страницата за чатове (намира се в долната част на екрана).

  3. Докоснете иконата „Нов чат“ (бутонът се намира в горната част в десния ъгъл).
  4. Изберете елемента "Нов контакт".

  5. Посочете телефонен номер. Важно! Трябва да въведете целия номер, включително кода на държавата. Ако има номер в адресната книга, щракнете върху записа „Вече в списъка с контакти“.

Ако всичко върви добре и можете да обменяте съобщения с потребителя, тогава той е на услугата. В противен случай се показва записът „Не използвайте WhatsApp“.

Използвайки това ръководство, няма да е трудно да разберете дали има число в WhatsApp. Функцията обаче трябва да се използва в разумни граници. Не се знае как трябва да бъде или е грешка, но WhatsApp престава да определя наличието на номера в услугата при често използване на функцията.

Интересни Статии