Как да нулирате настройките (Hard Reset) или да се върнете към фабричните настройки (Factory Reset) на Sony Xperia C4

Ако работата на вашия Sony Xperia C4 значително се забави или не работи правилно, вероятно ще трябва да направите цялостно нулиране - тоест Hard Reset Sony Xperia C4 и да извършите манипулациите, за да се върнете към фабричните настройки - Factory Reset.

Преди да извършите фабрично нулиране или да нулирате настройките на вашия Sony Xperia C4, не забравяйте да архивирате всички важни файлове на вашето устройство. Възстановяването на настройките по подразбиране на Sony Xperia C4 или нулирането на устройството ще доведе до пълна загуба на всички съществуващи файлове и връщане на данните в първоначалното им състояние.

Как да си направите фабрично нулиране на Sony Xperia C4:

 1. На първо място, на началния екран докоснете „Приложения“ или иконата на приложения.
 2. Отидете в настройките на вашия телефон и изберете „Резервно копие“, след това „Нулиране“.
 3. След това изберете „Нулиране на фабричните данни“.
 4. Рестартирайте телефона.
 5. Потвърдете стъпките, като кликнете върху „Изтриване на всички“ (Изтриване).

Забележка: всичко, което се изисква от вас, е да изчакате, докато всички данни от вашия телефон бъдат изтрити и настройките по подразбиране са възстановени.

Нулиране (Hard Reset) на Sony Xperia C4:

 1. Изключете телефона. Задръжте едновременно бутона за захранване, клавиша за увеличаване на силата на звука и клавиша за намаляване на силата на звука.
 2. След завършване на първия елемент трябва да се появи меню (ако това не се случи, опитайте да натиснете и задръжте бутона за захранване).
 3. За да навигирате в менюто, използвайте клавиша за намаляване на силата на звука. Трябва да изберете настройки за възстановяване. Използвайте клавиша за увеличаване на силата на звука, за да изберете тази опция (ако това не работи, използвайте клавиша за захранване, за да изберете опцията).
 4. Трябва да се появи логото на Android - едновременно задръжте клавишите за увеличаване и намаляване на силата на звука, така че да се появи менюто за възстановяване.
 5. Използвайте бутоните за сила на звука, за да намерите опцията „Factory Reset“ (Фабрично нулиране), след което я изберете, като натиснете бутона за захранване.
 6. За да изберете „Да“, натиснете бутона за намаляване на силата на звука и след това потвърдете избора чрез натискане на бутона за захранване.

Интересни Статии