Как да намерите новия герой на The Witcher 3: Hearts of Stone - Runecrafter

С пускането на първия DLC за The Witcher 3 бе добавена нова функция за подобряване на униформите и оръжията. Този метод се нарича runopis. Да омагьосате събраното от вас оборудване може да бъде специален герой, runecrafter, който беше въведен в играта с пускането на добавката Hearts of Stone. Ако го намерите и му платите необходимия брой монети, той ще може да добави руни и глифи към персонала ви. Основната задача е да се намери Runecrafter. Едва след това можете да използвате неговите възможности.

Къде да търся бегач

Можете да намерите рунографа в североизточната част на Велен, източно от езерото. Потърсете го до мелницата. Когато изпълнявате търсенето Очарователно: Стартови разходи, вие със сигурност ще стигнете до мястото, където живее. За да завършите търсенето, трябва да имате поне ниво 32.

След кратък диалог той ще ви поиска 5000 монети за закупуването на нови работни инструменти. Също така трябва да му донесете парче нефрит. След като съберете и му донесете всичко, което поиска, той ще може да се захване на работа. Имайте предвид, че за да изпомпвате инструментите, ще ви трябват допълнителни 20 000 монети.

Интересни Статии